2777
2789
عنوان

خانومای برنامه ریز و مشاور تحصیلی و کنکوری بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
میتونی برا یازدهم پیش خوانی کنی

بنظرت کدوم بهتره یازده رو پیش خوانی کنم یا  ده رو مرور کنم تا  تیر و از تیر تا مهر یازده رو پیشخوان کنم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه بزرگسال هستم و کلاس انلاین فقط شهر خودم داره ن اینجا ک زندگی میکنم  و در یک سال یک پایه م ...

خب پس اون جوری اگه میخواین سال ب سال پیش برین باید 1402 کنکور بدین دیگه درسته؟ 

!! It's me

خب پس اون جوری اگه میخواین سال ب سال پیش برین باید 1402 کنکور بدین دیگه درسته؟ 

بله و تمام امیدم ب اونه همون کنکور رو قبول شم و بتونم برم فرهنگیان

ده رو تموم کردم یازده مونده و سال بعد دوازده و نهایت ۲۳ باید کنکور بدم  فک‌کنم ۱۴۰۲ بشه درسته&n ...

چرا دوسال طولش بدی ...اگه میتونی تابستونو خودت یازدهمو بخون مهر برو دوازده .نمیتونی؟

بله و تمام امیدم ب اونه همون کنکور رو قبول شم و بتونم برم فرهنگیان

خب پس اگه 1402 میدین وقت زیاده ولی رده سنی نداره فرهنگیان؟ 

پس الان دهمو خوب بخونین تابستون و یکم یازدهم پیشخوانی

بعدم توی سال یازدهمو بخونین و جمع بندی کنین

!! It's me

ده رو تموم کردم یازده مونده و سال بعد دوازده و نهایت ۲۳ باید کنکور بدم  فک‌کنم ۱۴۰۲ بشه درسته&n ...

اره میشی 1402

بشین همون دهمی که خوندی رو کامل بخون و تست بزن

روزی 5 شیش ساعت بخونی کافیه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
چرا دوسال طولش بدی ...اگه میتونی تابستونو خودت یازدهمو بخون مهر برو دوازده .نمیتونی؟

مدرسم جوریه ک س سال رو باید کامل  بخونی  و اصولی پیش میرن

اره میشی 1402 بشین همون دهمی که خوندی رو کامل بخون و تست بزن روزی 5 شیش ساعت بخونی کافیه

چ کتابی بگیرم واس تست   و دیگه یازده رو فقط یازدا رو کامل بخونم و سراغ ده نرم چون دوازده رو وقت ندارم فقط ی ماه