2777
2789
عنوان

خانومای برنامه ریز و مشاور تحصیلی و کنکوری بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
وای من یازدهمم ولی داره تموم میشه و صفرم یعنی میرسم تو تابستون دهم و یازدهم رو جم کنم؟😣 رشتم تجربی

اره میتونی . الان درس هایی از یازدهم که سنگینه رو بشین بخون تا زمان امتحانات ترمتون

مثلا زیست یازدهم فصل 1 و 7 و 8 به نسبت بقیه سنگین تره

شیمی فصل 2 

فیزیک هر چی خودت فکر میکنی رو توش مشکل داری رو بشین بخون و کامل تست بزن

تابع دهم و یازدهم

مثلثات دهم و یازدهم

احتمال و امار دهم و یازدهم رو تا قبل از تابستون جمع کن

اگر هر روز 9 ساعت درس بخونی تا اخر تابستون 150 روز وقت داری که میگیم 30 روز امتحانا هیچی . 20روز هم هیچی .100 روز رند . میشه 900 ساعت

زیست پایه 16 فصله . هر فصل 10 ساعت 160 ساعت

شیمی 6 فصله هر فصل 15 ساعت 90 ساعت

فیزیک 7 فصله هر فصل 15 ساعت 105 ساعت

ریاضی هم حدودی 100 ساعت بگیریم

تازه شد 450 ساعت . 

عربی هر درس 5 ساعت / 15 تا درسه 75 ساعت

دینی هر درس 3 ساعت 24 درسه 72 ساعت

زبان 7 درسه هر درس 10 ساعت 70 ساعت

ادبیات شبی 1 ساعت 100 ساعت

شد 770 ساعت

هنوز 130 ساعت مونده

غر نزن وقت زیاد داری فقط حواست باشه از دستش ندی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کتابی بگیرم واس تست   و دیگه یازده رو فقط یازدا رو کامل بخونم و سراغ ده نرم چون دوازده ...

چرا دوازدهم رو وقت نداری اخه 

الان دهم رو بخون

سال تحصیلی 1400-1401 یازدهمی یازدهمت رو بخون در کنارش هر از چندگاهی دهم رو هم مرور کن

سال 1401-1402 هم که میشی کلاس دوازدهم و کنکوری که باید هر 3 سال رو با هم بخونی 

سن فرهنگیان الان 24 ساله

یعنی برای قبولی فرهنگیان تو کنکور 1402 باید متولد مهر 78 به بعد باشی

کتاب هم زیست دهم خیلی سبز

شیمی دهم مبتکران

فیزیک دهم میکروگاج

ریاضی دهم خیلی سبز

عربی دهم خیلی سبز

دینی دهم خیلی سبز

زبان دهم خیلی سبز

ادبیات دهم خیلی سبز + قرابت و ارایه ی هامون سبطی نشر دریافت(جامع )

یازدهم رو فعلا نگیر . همون مهر که رفتی یازدهم بگیر . اون هم از همین انتشاراتی که گفتم بگیر

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
چرا دوازدهم رو وقت نداری اخه  الان دهم رو بخون سال تحصیلی 1400-1401 یازدهمی یازدهمت رو بخون د ...

بله پس الان ده  اگه وقت شد پیشخوانی ۱۱ و از مهر درسم ک همون یازده و خرداد بعد پیسخوانی دوازده و مرور یازده درسته ؟ 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
بله پس الان ده  اگه وقت شد پیشخوانی ۱۱ و از مهر درسم ک همون یازده و خرداد بعد پیسخوانی دوازده و ...

الان 10 اگر رسیدی پیشخوانی یازده

در طول سال همون درست که میشه یازدهم + مرور دهم ( مثلا اگر هفته ای 30ساعت درس میخونی 3 ساعتش دهم باشه)

سال که تموم شد تو تابستون کل دهم و یازدهم رو میخونی

در طول سال هم 3 سال رو مطابق ازمون با هم پیش میبری

منابع رو هم تو پست قبلیم ویرایش کردم . چک کن

اره میتونی . الان درس هایی از یازدهم که سنگینه رو بشین بخون تا زمان امتحانات ترمتون مثلا زیست یازده ...

خیلی لطف کردی واقعا ممنونم 😍

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤