سلام خانوما من ۱۵ اردیبهشت وارد ۲۱ یال میشم بنا ب دلایلی ۳ سال نخوندم درسمو و دوباره ادامه دادم پارسال پایه دهمم رو با ۱۵/۷۵قبول شدم قصد دارم اگه قسمت بشه برا تربیت معلم بخونم و امسال ازدواج کردم و مدریه رو جا ب جا متاسفانه قبول نشدم و مدرسمو دوباره بردم جای قبلی دیر اومدی حالا دیگه ثبت نام کردن و قراره پاییز ۱۱ رو بخونم و تا کنکور اگه قسمت بشه ۱۴۰۱ باید بدم و اینکه من این چن ماه تا برج ۷ بیکارم از چ درسای شروع کنم بخونم برا کنکور و این چن ماه از کدوم پایه بخونم ۱۰.۱۱ کدوم ب سدت ب راهنمایی تون نیاز دارم و در طول روز از ۱۰ صبح تا ۱۲ و ظهر از ۴ تا ۸ وقت دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!