2777
2789

البته که لوندی و با کلاسی دو فیلد جدااگانس

اما

بیایید نام ببرید حتی اونایی ک میگن خودم خودم

نام ببرن چه ویژگیایی دارن

چی میشه که ی دختر کاملااا معمولی واسه همه جذاب و با کاریزماتیک میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همینکه تو جمع زیاد صحبت نکنه شخصی و به جا بخنده و ظاهر اراسته و تقریبا به روی داشته باشه لونده .کسی که میره مهمونی یه مسواک نمیزنه لباسای ناهماهنگ میپوشه با ناخنای کجو کوله اونه که لوند بودنو زیر سوال میبره وگرنه سخت نیست این خصیصه 

من یکیو میشناسم خیلی لونده فامیلمونه

اول اینو بگم لونده بی پول ندیدم البته

خیلی زیاد به خودش میرسه همه چیزش در حد عالی خوبه

موهاش دندوناش مژه هاش ناخوناش کل صورتش هیکلش حرف زدنش هم با ناازه

لباساش رنگ به رنگ هرسری یه دست کامل لباس جدید

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

دو تا کاربر توی این سایت هستن، خیلی درگیر این مسئله‌ن :)

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

یه خانمی تو بچگی همسایه مون بود انگلیسی بود و سه تا دخترشم انگلیس زایمان کرد نمیدونم چرا اومده بود ایران برا زندگی ولی واقعا هنوز که هنوز رفتار و برخورد لباس پوشیدنش همه تو ذهنمه خیلی ساده ولی تمیز و با کلاس لباس میپوشید همیشه یه لبخند ملیح کنج لبش بود با همه یکسان برخورد میکرد یادمه خودش و دختراش همیشه هوهاشون تمیز و خوشبو بودن چند سالی بودن تو همسایگیمون بعدم رفتن انگلیس دوباره ما هم از اون محل رفتیم دیگه اصلا نه خبری ازش شنیدم نه چیز دیگه دلی به نظدم این خانم ذاتا با کلاس و مردمی بودن هر جا هست خدا پشت و پناهش

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
اسی اول بگو لوند یعنی چی ؟

ببین چجوری بگم

مثلا یعنی خیلی زنانه رفتار میکنن ناز و عشوه داررررن

مثلا من ی دوست دارم با اینکه قیافش معمولیه معمولیه و هیکلش هم معمولی ولی لونده 

رفتارررررررش یجوریه ک شوهر میگه خدا تورو سر فرصت خلق کرده خدا تورو نقاشی کرده انقدر بی نقصی

یه خانمی تو بچگی همسایه مون بود انگلیسی بود و سه تا دخترشم انگلیس زایمان کرد نمیدونم چرا اومده بود ا ...

وای چقدر اشتباه تایپی دارم ببخشید ایکاش یه بار میخوندم درست میکردم 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
یه چیزایی ذاتی مثل جذابیت آدم وانمود کنه بنظرم زننده تر میشه در ضمن تاپیک زدی ک نظر شخصی بدیم دیگه

ببین ی چیزایی مثل قد و رنگ چشمو و محل تولدو نمیشه تغیررر داد

ولی خیلی چیزای دیگه از جمله اخلاقیات و با تمرین و تکرار تغییر میکنه

اره خوشگلم تاپیک زدم نظر بدی 😘😍

چون کامنتت بی ربط ب موضوع تاپیک بود گفتم احساست شخصیه