2777
2789

سلام دوستای گلم..طاعاتتون قبول..(تویه پست مینویسم که اذیت نشید)

عزیزان خواهرم که ازمن ۴-۵سال بزرگتره ۴۲سالشه.زودازدواج کرده وبچه دارشده الان یه پسرودختربیست وخورده ای سال داره.یک هفته ست به کرونا مبتلا شده اول حالش بدنبوذداروگرفت توخونه بودیهو تنگی نفس شدید گرفت باآمبولانس بردنش بیمارستان.بیشتراز۷۰درصد ریه ش تودوروز درگیرشد روزاول عکس گرفت خوب بود ریه ش ،روزسوم یهو شد ۷۰درصد.الان خیلی حالش بده چندروزه کلی آمپول ودارو گرفته ولی اصلا بهترنشده یه ثانیه هم بدون اکسیژن نمیتونه نفس بکشه.دکترا خودشون موندن.بایدامروزمرخص میشدچون اصلا جانیست تخت کمه.ولی چون حالش بده دوباره باگروه دکترای دیگه وداروی دیگه گفتن امتحان میکنن..اصلا نفس نمیتونه بکشه.خودش خیلی رعایت میکردازپسرش گرفت..توروخدا اگه میتونید نفری ۵تا امن یجیب یا حمدشفا (سوره حمد)بخونید که حالش بهتربشه یه امیدی بگیریم.خودشم ترسیده شوکه شده.عین مجسمه شده هیچ عکس العملی نشون نمیده امروز براش روانشناس آوردن..توروخدا اول برای همه مریضا وخواهرمن دعا کنید واینارو بخوتید لطفا🙏 دوما توروخدا مراقب خودتون باشید به خدا همه خفیف نمیگرن.همین خواهرم تقریبا اوایل کرونا همسرش یه خفیف گرفت توخونه خوب شد.فکرمیکرد همه همینن ..الان شوکه شده چون فک نمیکرد خودشم اینطوری بگیره.کسی هم نمیشه بره پیشش.فقط دختربیست سالش میره ومیاداین کرونا جدید وحشیه.آبجیم خوب بودفقط سردردداشت ویهو تنگی نفس..التماس دعا دارم .لطفا اگ توگروهی هستید بخواید دعا کنن .وضعیتش خوب نیست.مامانم داره خودشو میکشه.منم یه شهردیگه م شب وروزم شده گریه ودعا..یاد شما دوستای مهربون افتادم دلاتون پاکه .دلاتون بزرگه لطفا دعا کنید.دو روزقبل مریضیش بهم خبرداد دخترش خواستگارداره میخواد بعدکرونا بیان.خواهرم خیلی مهربونه.تمام زحمتلی مامان وبابای پیرومریضمو میکشید.براش دعا کنید.یه حمد شفا و۵تا امن یحیب.انشالله که به حق صاحب این ماه به حق قران همتون وخانواده هاتون سلامت باشید..التماس دعابرای شفای خواهرم🙏🙏🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم عزیزم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

عزیزم قرآن دستم بود که بخونم...تاپیکت رو دیدم...ان شاءالله سالم و سلامت میاد خونه...خوندم براش عزیزم 🙏 ❤ فقط خوب شد همینجا بهمون خبر بده به امید خدا 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عزیزم قرآن دستم بود که بخونم...تاپیکت رو دیدم...ان شاءالله سالم و سلامت میاد خونه...خوندم براش عزیزم ...

وای خدا..چه حالی شدم ..ممنونم خداخیرت بده چشم خبرمیدم 🙏🙏🙏ممنونم

ان شاءالله زودتر شفا پیدا کنند 

عزیزم براشون صدقه خوبی بدید.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم قرآن دستم بود که بخونم...تاپیکت رو دیدم...ان شاءالله سالم و سلامت میاد خونه...خوندم براش عزیزم ...

سلام شادی عزیز ومهربون ..چون خواسته بودی خبر بدم خواستم بهتون بگم ازدعاهای شما عزیزان ومهربونا حال خواهرم بهترشد.چندتادکتر براش عوض کردن روانشناس آوردن تاازشوک درومد استرس نمیزاشت داروها اثرکنه ..خداروشکر ازلطف خدا ودعاهای شما بهترشد مرخصش کردن الان دوسه روزه اومده خونه البته نمیتونه خوب صحبت کنه ونفس بکشه دکترا گفتن ریه ت زخمه ودوماه طول میکشه ترمیم بشی نمیتونیم توبیمارستان نگهت داریم خقم دارن جانیست تخت کمه ..دیگه مرخصش کردیم واونده خونش..ولی خدا واقعا دوباره بهمون دادش..امروز به همسرم گفتم دعاهایی که دوستان مجازیم باهم کردن براش جواب داد ومعجزه ساخت..امیدوارم بقیه دوستان هم این پستمو بخونن ..ازهمتون ممنونم .امیدوارم به حق علی که امشب شب وفاتشه همتون وخانواده هاتون سلامت باشین وجز برای زایمان وبه خوشی پاتون به بیمارستان بازنشه ..برای همتون ازخدا سلامتی و عاقبت بخیری خواستارم ...امشب من وخواهرم رو هم یاد کنید ..من یاد تک تک تون هستم توی دعاهام .البته اگه قابل باشم..دوست داشتم این پیامو برای تک تک دوستانی که لطف کردن دعا کردن بفرستم ولی امیدوارم همینحا یه جوری بخونن.زیادم به روشهای اینحا آشنا نیستم که چکارکنم که این پیامو ببینن..به هرحال چون شمای مهربون فرمودین خبر بدم برای عرض تشکر واین خبر خوب رو دادن مزاحمت شدم. زیر سایه حق ومولا علی باشید..التماس دعا🙏🙏🙏

سلام شادی عزیز ومهربون ..چون خواسته بودی خبر بدم خواستم بهتون بگم ازدعاهای شما عزیزان ومهربونا حال خ ...

وای خدایا شکرت...خیلی خوشحال شدم عزیزم...الحمدلله رب العالمین 🌹 به حق همین شب  ان شاءالله کامل کامل خوب بشن...اگر قابل باشم دوباره امشب هم دعاشون میکنم. ...ان شاءالله سایه ش بالا سر خانواده ش باشه...تنشون سالم و دلشون خوش 🙏🌹❤

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹