2777
2789
عنوان

کرونا هندی

559 بازدید | 28 پست

وای این دیگه چیه شما میدونین

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ایرانیای عزیز کم کار شدن تو این زمینه نمیدونم چرا ما خودکفا نمیشیم و کورونا ایرانی تولید نمیکنیم 😒

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
واقعا ایرانیای عزیز کم کار شدن تو این زمینه نمیدونم چرا ما خودکفا نمیشیم و کورونا ایرانی تولید نمیکن ...

بزودی رونمایی میشه ، کامینگ سوووون 😁

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

چرته بابا. کلا هندیا بهداشتشون خیلی پایینه. به خاطر گرما هم آلودگی بیشتر میشه. اینه که تعداد بیشتری کرونا میگیرن بعد میگن جهش کرده. من که باورم نمیشه. اگه از نظر علمی هم بخواییم حساب کنیم هر جهش در ویروس باعث قدرت شیوع بالاتر و مرگ و میر پایین تر میشه. کرونا هیچ فرقی با ویروسای دیگه نداره پس چطوریه که با هر جهش هر دوتاش میره بالا؟ 

بزودی رونمایی میشه ، کامینگ سوووون 😁

اره هر چه زودتر باید صادر کنیم جاهای دیگه بفهمن رییس کیه 😂😂

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

من یه فیلم دیدم از خیابوناشون

یهو میفتادن زمین

از بس رعایت کردن لعنتیا

دوتا جشن بزرگ ملی مذهبی هم داشتن با تمام قوا برپا کردن امارشون وحشتناک بالاست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️