2777
2789
عنوان

کرونا هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه فیلم دیدم از خیابوناشون یهو میفتادن زمین از بس رعایت کردن لعنتیا دوتا جشن بزرگ ملی مذ ...

جشن پرتاب کردن تاپاله به همدیگه رو تو اینستا دیدم 

ایرانیا خیلی تمیزن خیلی

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من یه فیلم دیدم از خیابوناشون یهو میفتادن زمین از بس رعایت کردن لعنتیا دوتا جشن بزرگ ملی مذ ...

اون افتادنه دروغ محضه 

اوایل کرونا مگه همش کلیپ نبود که یهو میفتادن؟ حتی توی شهرای ایران 

ولی کووو الان که امارها انقدر بالاست باید کل خیابوونا پر جنازه میبود 

الان دیشب پرسپولیس وهند با هم بازی داشتن تو خونه اونانکنه اینا بگیرن بیان ایران پخشش کنن😐😐😐😐🤦‍♀ ...

آره اینقدر بی فکری مردم کاسبی ندارن پول ندارن همه چیز تعطیل بعد بازی پرسپولیس و هند سر جاش. بابا این همه جوون و کادر درمان مردن

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
آره اینقدر بی فکری مردم کاسبی ندارن پول ندارن همه چیز تعطیل بعد بازی پرسپولیس و هند سر جاش. بابا این ...

😭😭😭خاک توسرشون چقد نفهمن 

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 
اون افتادنه دروغ محضه  اوایل کرونا مگه همش کلیپ نبود که یهو میفتادن؟ حتی توی شهرای ایران  ...

کلا سیستم درمانی آموزشی اونا با ما فرق میکنه نتونستن کنترل کنند به هیچ وجه برای همین آمار بیماراشون زیاده

بله کسی که افت O2 بده غش میکنه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
همچیمون اوکی بود فقط همینو کم داشتیم؛)))))

آره قیمتا پائین بود داشتیم از پولداری خفه میشدیم یهو یه کرونا هندی افتاد تو زندگیمون اونم هیچی نیست ما انقدر مسئول با دل و جرعت داریم اونا حلش می کنن😐✌:)))

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
اون افتادنه دروغ محضه  اوایل کرونا مگه همش کلیپ نبود که یهو میفتادن؟ حتی توی شهرای ایران  ...

ولی کرونا یهو میندازه واقعا 

منو بیهوش شدم🤣تو اسانسور

رو بعصیا خیلی بد تاثیر میزاره 

خدا رو شکر تو کوچه نمیبینیم

ولی کرونا یهو میندازه واقعا  منو بیهوش شدم🤣تو اسانسور رو بعصیا خیلی بد تاثیر میزاره&nb ...

عزیز منم اینجوری شد

یهو توی خونه افت اکسیژن پیدا کرد و غش کرد

کمتر از ۵ روز بعدم توی بیمارستان تموم کرد

علائم شدید و مشکوکی هم نداشت در حدی که صبحش رفت دانشگاه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
وای عزیزم خدا رحمتش کنه  انشالله صبرت زیاد بشه

ممنونم گلم

واقعا ایرانیای عزیز کم کار شدن تو این زمینه نمیدونم چرا ما خودکفا نمیشیم و کورونا ایرانی تولید نمیکن ...

عزیزم تولید کننده ها مون با کیفیت نمیدن به بازار جنسش ایرانیه با استامینوفن زود خوب میشن 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........