2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک نمیدونم چیکارکنم زندگیمومادرشوهرم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 111 پست

این مادرشوهر منه

نامزدی میرفتم اونجا میگفت رختخواب دخترمو جمع کن کمرش درد میکنه.غذا درست کن اون بلد نیست.ملحفه بشور و بدوز من حوصلم نمیگیره .منم دیدم کارایی که خونه بابام نکردم این ازم انتظار داره گفتم من هیچ کاری بلد نیستم اینقدر دیر رفتم خونشو زود برگشتم و فس فس کردم موقع کار که فهمید من این کاره نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاکمردرددارم میترسم انجام بدم کارایناحالیشون نیست یه سقط داشتم

چرا به فکر خودت نیستی، خانوادت مادر یا پدرت هستند؟

خانوادت چطور اجازه میدن کار کنی؟

خواهر من کار هم نکرده بود ولی دکتر گفت بچش اومده پایین احتمال سقط داره بابام ن یه بلوایی به پا کرد به دامادمون گفت حق نداری ببریش خونتون باید بمونه جلو چشم من که تکون بخوره

اصلاحالیش نیست میگم من یه سقط داشتم من نمیتونمکوچه جاروکنم میگن بایدبری به خداکمردردمیکنه هی میگیره ...

خوب رو حرفت پافشاری کن.هرچقد اونا میگن برو تو بیشتر بگو درد دارم نمیتونم.هیچ جوره کوتاه نیا.باید یه جایی جلوشون وایسی و الان بهترین زمانه

به خداانقدربه خودش میرسه ادم فکرمیکنه تازه عروس امابه کاراش که میرسه میگه پاهام دردمیکنه

ببخشید تورو احمق فرض کرده 

حوابشو بده کم محلش کن 

یا چندروز قهرکن برو خونه بابات

چرا به فکر خودت نیستی، خانوادت مادر یا پدرت هستند؟ خانوادت چطور اجازه میدن کار کنی؟ خواهر من کار ه ...

توتایپقبلیم نوشتم خانواده مایه جوری که دعواراه میندازن میترسم بگم دعواکه میگم باچاقو شمشمیرتفک دعوامیکن میترسم کسی کشته شه

خوب رو حرفت پافشاری کن.هرچقد اونا میگن برو تو بیشتر بگو درد دارم نمیتونم.هیچ جوره کوتاه نیا.باید یه ...

الان یه هفته است انجام نمیدم زندگیم شده جهنم همش شوهرمویادمیدن این زن توداری چراادبش نکردی

[QUOTE=187285303]خدازمادرش نگذره هی اعصاب خوردمیکنه به خداهیچ وقت حلالش نمیکنم [/QUOTE

همین رو توی روش بگو   

بگو نمیگذرم ازت . به این کارات ادامه بدی ساکت نمیمونم . 

بنظرم برو قهر تا بابات تکلیفت رو معلوم کنه . 

بگو بچه ام نیاز ب محیط سالم داره . 

بخدا منم یادمه مامانم برای مادربزرگم کار میکرد . همیشه ناراحت بودم . هیچوقت نمیتونم مامان بزرگم رو دوست داشته باشم . 

واقعا خودمو مامانم با هم  آسیب دیدیم . من روحی مامانم روحی و جسمی   

. تو نکن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
توتایپقبلیم نوشتم خانواده مایه جوری که دعواراه میندازن میترسم بگم دعواکه میگم باچاقو شمشمیرتفک دعوام ...

باشه ولش کن.فقط با سیاست رفتار کن.دعوا کردن و حرف زدن فایده نداره‌.شوهرت که زنگ میزنه و حالت رو می‌پرسه خودتو مریض نشون بده و با بی حالی بگو حالت بده حتی نمیتونی پاشی غذا درست کنی.بهش بگو از بیرون غذا بیاره.اومد خونه براش ناز کن.بذار چند روز خونه ت بهم ریخته باشه.بهش بگو ببردت دکتر که انقد بی حال و حوصله آیی ببینه واسه چیه.دور از جون بگو شاید کرونا باشه