2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک نمیدونم چیکارکنم زندگیمومادرشوهرم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 111 پست
[QUOTE=187286131]خیلی ساده ای  میترسی کارنکنی شوهرتو ازدست بدی[/QUOTهمش دعواراه میندازن همش غرم ...

محلشون نده 

چندبارهم جوابگویی کن تاحساب کار دستش بیاد 

به مادرت اینا بگو بهش بگه که دختره من نوکرتون نیست

باشه ولش کن.فقط با سیاست رفتار کن.دعوا کردن و حرف زدن فایده نداره‌.شوهرت که زنگ میزنه و حالت رو می‌پ ...

شوهرم هفته ای یه روزمیادخونه اونم انقدرمادرگوربه گورشدش اعصابشوخوردمیکنه میادیه دعوامیکنه بامن میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلشون نده  چندبارهم جوابگویی کن تاحساب کار دستش بیاد  به مادرت اینا بگو بهش بگه که دختر ...

بیچاره مامان یه بارطرف من گرفت مادرشوهرمثل سگ پارس میکرداون یادت داده اون اشغاله است اون نمیبخشم انگارپدرشوکشته

بعضی موقع ارزوی مرگشومیکنم که انقدرزندگیموجهنم کرده

این جور آدما دیر میمیرن.منتظرمرگش نباش تا بعدش زندگی کنی.بهتره رو حرفت بمونی و برات مهم نباشه شوهرت اذیت می‌کنه.فقط فحش و حرف بد نباشه.گفت برو کار کن بگو نمیتونم دست و پام میلرزه.بدنت کم انرژیه.بگو برات جگر بگیره شاید خوب شدی بتونی بری کمکش

این جور آدما دیر میمیرن.منتظرمرگش نباش تا بعدش زندگی کنی.بهتره رو حرفت بمونی و برات مهم نباشه شوهرت ...

شوهرموانقدریادداده میگه بچه میخوایم چیکارزندگیمونوتوجهنم کردی فقط رونگاه مامانش جهنم کرده 

خدا صبرت بده. توهم شوهرت پر کن. یا برو خونه بابات. ساکتو تو سری خور نشین

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
شوهرموانقدریادداده میگه بچه میخوایم چیکارزندگیمونوتوجهنم کردی فقط رونگاه مامانش جهنم کرده 

بهتره فقط ساکت باشی و جواب ندی.ارزش نداره بخاطر مادرشوهرت زندگیت خراب بشه اونم زمانی که بچه داری