2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک نمیدونم چیکارکنم زندگیمومادرشوهرم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 111 پست
چرا روز اول کاری میکنید ک وظیفتون بشه این کارا منم نامزدم ی چن باری خونشون ظرف شستم دیدم اینا میرن م ...

تازه ازدواج کرده بودم کاراشونکزدم هرروزدعواهرروزدعوادیگه مجبورشدم کاراشوانجام بدم اماالان حامله ام چون یه سقط داشام میترسم شارکنم دردش اینکه صچشرامن الان کصارنمیکصنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خداانقدربه خودش میرسه ادم فکرمیکنه تازه عروس امابه کاراش که میرسه میگه پاهام دردمیکنه

شوهرت کتکتم زد نرو بگو حامله ام نمیتونم اصلا نرو ها

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به خداانقدربه خودش میرسه ادم فکرمیکنه تازه عروس امابه کاراش که میرسه میگه پاهام دردمیکنه

پس اصن کمکش نکن، خدا بیامرزه مادرشوهره من ۳ بار باردار شدم اون دوبارداریم ک مریض نبود فقط چشمش ب دهنم بود نگا میکردم میگف چیه چی میخای چی درس کنم، بچمو نگه میداش میگف با خواهرشوهرت برید دور دور، اییی نور ب قبرش بباره ، ۷ ماهه آسمونی شده خدا رحتمش کنه دوس داشتید ی صلوت براش بفرستید ممنونم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

مظلوم از ظالم گناه کار تره  ...

هر چی خوبی کنی بازم دستت درد نکنه . تازه دو روز دیگه ک مریض شدی میگن ضعیف بودی و از همون اول همینطور بودیو . سرت هم هوو میارن . .

خودت از حق خودت دفاع کن . برگرد خونه بابات بگو شوهر بی عرضه و مادر شوهر پرو نخواستم . تا آدم نشدی برنمیگردم   

اصلا این کارتون روی بچه ام تاثیر میذاره   نمیخوام بچه ام مریض و عصبی باشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
هنوزبه من میگه توزن خوبی برام نشدی 

می گفتی برعکس زن خوبی ام اگ نبودم باسن  تو وننت پاره میکردم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بهتره جنگ و دعوا نکنی.وقتی شوهرت خونه نیست اصلا تو خونه خودت کار نکن.غذا هم درست نکن.وقتی اومد خونه پاشو کاراتو بکن.بعد زود به زود بیا بشین بگو حالت تهوع و سرگیجه داری.دوباره پاشو یه کم دیگه کار کن.خواهشا با عجله وتند کاراتونو انجام ندید که بگن کارتون راحته و آسون.زن که نباید مثل فرفره تو خونه بچرخه و کار کنه.نیم ساعت کار کن یک ساعت استراحت.

امیدوارم هرچی مادر شوهر جنس خراب هست کرونا بگیرن بمیرن 

بلند بگو آمییییییییین😁

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️