2777
2789
عنوان

دوتاسوال دارم درباره خواب

173 بازدید | 12 پست

یکی اینکه بنظرتون خوبه آدم صبح ساعت ۵ بلند بشه؟۵ ۶ یا ۷؟

و اینکه شبا برای زودتر خوابیدن چه کنیم

من هرجوری ادامه میدم میکشه به یک و دو شب

باید زودتر بخوابم که صبح اون ساعتا سرحال تر باشم!

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

صبحازودبیارشوحتی اگه شب دیرخوابیدی یه مدت بعدسرشب خوابت میگیره

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

صبحازودبیارشوحتی اگه شب دیرخوابیدی یه مدت بعدسرشب خوابت میگیره

زود بیدار میشم ولی کلا حس خواب‌آلودگی دارم تا ظهر اگه بتونم میخوابم اگه هم نخوابم باز میره تا یک و دو شب

یعنی فرقی نمیکنه کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود بیدار میشم ولی کلا حس خواب‌آلودگی دارم تا ظهر اگه بتونم میخوابم اگه هم نخوابم باز میره تا یک و د ...

چه بد

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

مشکلت این هست که بعد از ظهر ها می‌خوابی .. بدن رو هرجور عادت بدی همینجوری عادت میکنه ... فقط کافیه یه روز تحمل کنی و بعد از ظهر نخوابی اونوقت شب راحت می‌خوابی و دیگه بعد از ظهر خوابت نمیبره

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

مشکلت این هست که بعد از ظهر ها می‌خوابی .. بدن رو هرجور عادت بدی همینجوری عادت میکنه ... فقط کافیه ی ...

خب روزایی هم که بعداز ظهر نمیخوابم هم همینه 

آره تا الان بارها خواستم ساعت خوابم قبل یک باشه نشده

منم بی خوابی داشتم همونطوری که گفتم خوب شد

شایدبخاطرگوشی نمیشه😅

منم بی خوابی داشتم همونطوری که گفتم خوب شدشایدبخاطرگوشی نمیشه😅

البته میدونی همه اطرافم بیدار میمونن شاید از اونه!

خب روزایی هم که بعداز ظهر نمیخوابم هم همینه

یک عادت رو نمیشه دو روزه تغییر داد ... حتما طول می‌کشه من میگم ممکنه بخاطر گوشی نگاه کردن هم باشه خیلی تاثیر داره ... ساعت ۱۰ شب با گوشی کار نکن تا چند روز بعد از ظهر ها هم نخواب بالاخره نتیجه میده... فقط نگو نمیشه بازم همونه ... هرچقدر این جمله نمبشه رو تکرار کنی بدنت دربرابر تغییر. مقاومت می‌کنه چون تلقین می‌کنی به خودت 

البته میدونی همه اطرافم بیدار میمونن شاید از اونه!

آره شاید

یک عادت رو نمیشه دو روزه تغییر داد ... حتما طول می‌کشه من میگم ممکنه بخاطر گوشی نگاه کردن هم باشه خی ...

درست میگی 

آره شبا خوابم نمی‌بره میام تو گوشی شاید چشمام خسته بشه😄

آره واقعا باید تغییرش بدم

درست میگی آره شبا خوابم نمی‌بره میام تو گوشی شاید چشمام خسته بشه😄آره واقعا باید تغییرش بدم

اشتباه می‌کنی گوشی فقط باعث میشه که نتونی بخوابی ...