2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرم افزار السا رایگان فول فولت میکنه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
چی هس؟

از گوگل پلی بگیر برنامه اس

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

چندتا تاپیک پایینتر یکی زده بود تدریس میکنه دو جلسه اولم رایگان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سایتش چیه؟

کانون زبان ایران

البته باید وایسی ترم بهار تموم شه

آخرای خرداد تعیین سطح بدی 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین خودتم میتونی یاد بگیری

راهکار زیاد داره اما خو همرو نمیتونم تایپ کنم

الان مهم ترینشو بهت میگم

ببین اگه به فیلم علافه مندی

یه فیلمی رو که خیلی دوست داری رو دان کنکه اگه چند بار هم ببینیش خسته نمیشی ازش.منتها زیرنویس انگلیسی و فارسیشم دان کن

حالا یه بار فیلمو بدون زیرنویس ببین

دفعه دوم با زیرنویس انگلیش

دفعه سوم با زیرنویس فارسی(هر کدوم و ترتیبی که گفتم علت دارن اما خو طولانی میسه حرفم)

این بهترین روش

روش دوم

یه نتبوک تهیه کن.یا توو نت گوشیت

هر کلمه ای میشنوی رو هم به انگلیش هم ترجمه شو یاداشت کن

این باعث میشه کلمات توو ذهنت لمونن

چون مهم ترین چیز واسه یاد گیری زیبان اینه که دایره لغویت قوی باسه

و در اخر گرامر.که باید گرامر هم یاد بگیری که کلی کتاب واسش وجود داره

Hiraad

مثلا میخواستم کوتاه توضیح بدم انقدر شد

😂😂

و یه چیز دیگه اگه بتونی یکی رو با خودت همراه کنی بسیار عالی میشه و خیلی زودتر یاد میگیری

چون هم رقابت به وجود میاد براتون هم میتونیین با هم حرف بزنید و تمرین کنید که خیلی مهمه

Hiraad

خو قسمت فیلم رو رد کن.بقیه کارایی که گفتم رو انجام بده

دایره لغوی بسیار بسیار مهمه و گرامر

ببین اگه کلاس زبان هم بخوای بری از صفر خیلی برات سخت میشه

اما اگه حداقل دایره لغویت خوب باشه و گرامرت هم تا حدی اوکی باشه

توو تعیین سطح ت خیلی تاثیر داره

Hiraad