2777
2789
عنوان

نسبت ب زندگیم سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 57 پست
وای دقیقا مثل من... ولی خب عزیزم بخوام طلاق بگیرم با ی بچه اوضاع یکم بد میشه  و اینکه بخوام بچ ...

خب حالا که بچه داری ماجرا سخته ..منم دو تا بچه دارم بارها خواستم تمامش کنم ولی بچه ها نمیزارن ...فکر اینکه بچه هام اواره بشن اسیب روحی ببینن نمیزاره .ولی یکروز حتما انجامش میدم .یکروز دوباره آزاد میشم .میخوام بچه ها بزرگ بشن بعد....حالم که اوکی نیست ولی سعی میکنم ارامش به خودم بدم.هر چقدر به خودم سخت بگیرم بدتر میشم. راحت میگیرم خودم آسیب کمتری ببینم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملآ میفهمم چی میگی ! واقعا هیچ عذابی بالاتر از زندگی کردن با یه شوهر بی احساس و نفهم نیست. منم سال ...

متاسفانه افرادی ک بی احساسو نفهمو بی درک باشن خودخواهو خود رای هم هستن و خودشونو عقل کل میدونن ک تغییرم نمیکنن 

فقط ممکنه از بد ب بدتر و از بدتر ب افتضاح تبدیل بشن

منم با شوهرم یکم سرسنگین میشم اون صدبرابر سنگین میشه و متنفرم میشه... دو روز ادامه بدم راحت طلاقمم میده... آنقدر دوسم داره واقعن! 

متاسفانه افرادی ک بی احساسو نفهمو بی درک باشن خودخواهو خود رای هم هستن و خودشونو عقل کل میدونن ک تغی ...

چیزایی که میگی ، انگار داری از طرف من حرف میزنی چون دقیقاً شرایط زندگی منو داری میگی! کاملاً درکت میکنم عزیزم . من که داغون داغونم. فقط بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم همین!

منم از دیشبه نسبت به شوهرم سرد شدم آخه دیدم اونم بی محلی میکنه و سرد برخورد میکنه یکمم مریض احوال بود ولی بازم میتونست بهتر رفتار کنه

نمیدونم دیگه از سردیه اون منم سرد شدم 

تو عقدم هستم

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
چیزایی که میگی ، انگار داری از طرف من حرف میزنی چون دقیقاً شرایط زندگی منو داری میگی! کاملاً درکت می ...

خیلی بده خیلییی...شوهر شما محاسنیم داره یا ن؟؟؟ 

من واقعن نمیدونم چیکار کنم

آخه شوهرم چشم پاکو اهل روزه هس. وضع مالیشم خداروشکر بد نیس و تو مضیقه نیستیم... ظاهرشم خوبه 

اینا محاسناشه

شوهر سردو بی احساس فقط آدمو پیر میکنه و فرتوت و افسرده 

آخه شوهر من سرد نیست نمیدونم چرا دیشب اون جوری بود 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
خیلی بده خیلییی...شوهر شما محاسنیم داره یا ن؟؟؟  من واقعن نمیدونم چیکار کنم آخه شوهرم چشم پاک ...

شوهر منم از نظر ظاهری همه چیزش خوبه ، دکتری داره ، وضع مالی اش بد نیست خداروشکر، ظاهرش هم خوبه اما از بداخلاقی هاش نگم برات! برای بقیه خوبه آ فقط برای من حال و حوصله نداره، همیشه بداخلاق و عصبیه! حرف نمیزنه ، به بچه ها هیچ اهمیتی نمیده ، همش با منو بچه ها دعوا داره، تفریح نمیره ، به همه چی گیر میده ! مخصوصاً به خانواده ام، 

شوهر منم از نظر ظاهری همه چیزش خوبه ، دکتری داره ، وضع مالی اش بد نیست خداروشکر، ظاهرش هم خوبه اما ا ...

فکر کرده از دماغ فیل افتاده ، من خودم رو از شوهرم سر تر می‌دونم ، هم از نظر قیافه هم از نظر خانواده ، تحصیلاتم ارشده، من خیلی خیلی کمکش کردم که دکتری بخونه حالا واسه من شاخ شده

شوهر منم از نظر ظاهری همه چیزش خوبه ، دکتری داره ، وضع مالی اش بد نیست خداروشکر، ظاهرش هم خوبه اما ا ...

دقیقا مثل من... شوهر منم فوق لیسانسه و مثه ی بی سواد عمل میکنه 

ن احساس میده حتی تو روابط جنسیم سرده... 

همش گیر میده ب تمیزی خونه... تمیزی بچه.... ب خانوادم ک اینکارو نکردن اون کارو نکردم... 

باز خداروشکر کن خونه مستقل هسی

من ک زیر زمین مادرشوهرم هستم هر لحظه باید قیافه همشونو تحمل کنم 

از پدرشوهرمم اصلا خوشم نمیاد چون ته بی فرهنگ اس 

هر موقع عشقش بکشه میاد پایین 

ه جا میخوام برم بهم میکه کجا میری با کی میری چرا میری آخه ب تو چههههههه

شوهرمم اصلا براش مهم نیس من سختمه اینجا چون خودش راحته و اکثرا بالاس و بگو بخند میکنه با خانواده مزخرفش... منم تنها پایین باید بپوسم تا آقا بیاد حق اعتراضم ندارم چون سریع دعوا میشه