ببینید عزیزان خیلیاتون گفتید ک تو خیلی سعی داری خودتو از جاریت قشنگتر نشون بدی و هرکاری میکنی ک بگن تو خوشگلتری و عکس درحد میکاپ عروس گزاشتی عزیزان اون دوتا عکس جاریم قشنگترین عکسایی بود ک جاریم داشت از خودش و من اصلا همچین قصدی نداشتم اتفاقا قشنگ ترین عکساشو گزاشتم ک شما نظر بدین و اون عکس خودم عکس عقدم بود چون گفتید بدون افکت بزار من فقط عکس عقدم بدون افکت بود بعدم من اگ میخاستم عکس عقد و عروسی جاریمو بزارم خیلی اونجاها بد افتاده بود لاغر تر و تیره تر بود ولی من نمیخاستم بگین من قشنگ ترم ن چون هرکس قشنگی خودشو داره و کسی از کسی قشنگ تر نیس من از این تعجب کردم ک گفتین شبیه هستیم اخه هیچکس تاحالا همچین حرفی نزده بود و فقط تعجب کردم نه اینکه بگین بدش اومده یا میخاد بگه من قشنگترم تو دلم بود باید میگفتم
[QUOTE=187264110]تو از کجا میدونی روحش خبر نداره بعدم تو عکسو دیدی مگ ک میگی پخش کردن [/QUOTE چون م ...
بخدا مردم چ بیکارن مثلا میخان چ کنن عکس مارو یعنی هر کی عکس میزاره اینجا همه شات میگیرم برا چی اخه برا چیشونه فش کاری هم برا این بود ک این اخلاق زشتو بزارن کنار
وقتی عکس رو توی فصای مجازی میگذارین یعنی دارین همه رو وارد حریم خودتون میکنین.اگر باهاش مشکلی ندارین اوکی ولی اگر دوست ندارین گذاشتن عکس از اول اشتباهه
عجب بیخیال دختر بحث نکن الکی برو یکم توی تاپیکای دیگه بگرد حال وهوات عوض بشه 😬
باورت میشه از سر بیکاریه در کل میخام این تاپیکم حذف شه باید برم عصر خونم و با دوتا دوستامم قرار دارم اینجا ک بودم دلم پوسید اخرشم چ جنجالی تو نی نی سایت درست شد میشه لینک حذف تاپیکو برام بزاری