2777
2789
عنوان

یه مهمونی دعوتم ک خانوادشون خیلی مذهبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدسم میگه یا دروس هستن یا پاسداران

دروس یعنی چی؟ 

نه اصلا اینجوری نیسن یعنی شغلشون به حکومت و سپاه ربطی نداره خودشون ذاتا مذهبی ان از اون مذهبیا ک به دل میشینن

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

البته عزیزم من فقط نظر خودم رو میگم اونم نه برای شما من هیچ وقت خودم رو با معیارهای میزبان تطبیق نمی‌دم هرچی که صلاح بدونم می‌پوشم مگه من از یه آدم مذهبی می‌خوام که چادرشو برداره حجابشو برداره وقتی که خونه من دعوته متقابلاً آدم‌های مذهبی هم نباید چنین انتظاری داشته باشند

هرچی میپوشی

یپوش اما کت وشلوار نپوش نفرت دارم من کت وشلوار بیرون تو خیابون میپوشم عمرا تو مهمونی بپوشم لبلسهای زرقی برقی بپوش مدهبیهای پوشیده اکثرا زرقی برقی سنگدوزی مروارید دوزی میپوشن فامیلهای مادرم مذهبین و پولدار همشون از روسری بگیر تا اون جورابشون رو زرقی برقی میپوشیدن تو مهمونیها حتی عبا هم همش کارشده ادم کیف میکرد 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

از این پیراهن های ک کت روش می‌پوشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
البته عزیزم من فقط نظر خودم رو میگم اونم نه برای شما من هیچ وقت خودم رو با معیارهای میزبان تطبیق نمی ...

اونا از من انتظاری ندارن من خودم دوست دارم عین اونا باکلاس لباس بپوشم حالا حجاب هم زیاد ملاک نیست برام موهام بیرونه 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)