ببینید عزیزان خیلیاتون گفتید ک تو خیلی سعی داری خودتو از جاریت قشنگتر نشون بدی و هرکاری میکنی ک بگن تو خوشگلتری و عکس درحد میکاپ عروس گزاشتی عزیزان اون دوتا عکس جاریم قشنگترین عکسایی بود ک جاریم داشت از خودش و من اصلا همچین قصدی نداشتم اتفاقا قشنگ ترین عکساشو گزاشتم ک شما نظر بدین و اون عکس خودم عکس عقدم بود چون گفتید بدون افکت بزار من فقط عکس عقدم بدون افکت بود بعدم من اگ میخاستم عکس عقد و عروسی جاریمو بزارم خیلی اونجاها بد افتاده بود لاغر تر و تیره تر بود ولی من نمیخاستم بگین من قشنگ ترم ن چون هرکس قشنگی خودشو داره و کسی از کسی قشنگ تر نیس من از این تعجب کردم ک گفتین شبیه هستیم اخه هیچکس تاحالا همچین حرفی نزده بود و فقط تعجب کردم نه اینکه بگین بدش اومده یا میخاد بگه من قشنگترم تو دلم بود باید میگفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حداقل این تاپیک را نمی زدی رو چه حسابی واقعن زدی فکر کردی همه میگن خوب کردی بارک الله ...
من ب این نتیجه مهم رسیدم نی نی سایتیا با کل ادمای دنیا فرق دارن و خیلی دنبال حاشین من ک این تاپیک حذف شه کاربری هم تعلیق شه دیگ اینجا نمیام خیلی تجربه بدی بود