2777
2789

بچه ها من مجردم و ماهانه بابام 500بهم میده کارشناس ماماهم هستم ولی جایی کار نمیکنم ولی همیشه پدر و مادرم منو باهمه مقایسه میکنن تعصب خیلی از تحصیلکرده های فامیلو نگه میدارن و ازمن دفاع نمیکنن و همیشه من درحال مقایسه ام حتی بایه دختریا پسر کوچیک 10ساله.... حتی دلم پر 26سالمه و احساس میکنم ارزشی دربین خانوادم ندارم و کاشکی ازدواج کنم.... چون منو حتی بااونایی ک ازدواج کردنم مقایسه میکنن و اونارو از زندگی جلوتر میبینن و همیشه ب من میگن تو حسودی تو حسرت زندگی اونارو میخوری درحالی ک من اصلا حسرت هیچ کسو نمیخورم دلم شکسته از مامان و بابام ازهمه ک هیچ وقت منو از بالا نگاه نکردن....

واقعا فک میکنم من چقد بی عرضم تویه جامعه و چقدم بدبختم که ازدواجم نمیکنم  بهم نخندین واقعا سخت بودک گفتم دلم پر خیلی 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
بچه ها من مجردم و ماهانه بابام 500بهم میده کارشناس ماماهم هستم ولی جایی کار نمیکنم ولی همیشه پدر و م ...

چ. بد خب برو سرکار 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب  ارومم  خیلی دنبال حاشیه نیسم  دارم برای خودم زندگی میکنم  ادمای سمی تو ز ...

منم خیلی خودمو اینجوری میکنم آدمای سمی رو حذفیدم و راحتم ولی...... خانوادم.......

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
ماتو یه شهری زندگی میکنیم ک اصلا کار نیست مخصوصا برای ماما ها....خب من چیکار کنم.... 

اخی ناراحت شدم این همه زحمت کشیدی درس خوندی،خیلی سخت 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
منم خیلی خودمو اینجوری میکنم آدمای سمی رو حذفیدم و راحتم ولی...... خانوادم.......

ار خونوادم خیلی تاثیر دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخی ناراحت شدم این همه زحمت کشیدی درس خوندی،خیلی سخت 

من باخودم راحتم تو خودم خوشبختم بااینکه گوشه گیرم و دلم میخواد همیشه تنها باشم.... به خودم عادت دارم و راضیم ولی فشار خانوادم و فامیلو و مقایسه......... نمیدونم ک چیکار کنم ب کی متوسل بشم شب تا خود صبح فکر میکنم همش یهو میبینم ساعت 4صبح شده و من نخوابیدم هنوز.... بعد بیشتر ناراحت میشم و گریه میکنم ب وضعیتم....... بعدش یهو خوابم میبره دیگ نمیفهمم کی بیدار میشم......  تحسین شدن خیلی باعث میشه آدم موفقی بشی ولی وقتی خود مادرت هیچ وقت تشویق و تحسینت نکنه از بچگی ولی تو همینجوری بااراده خودت درس بخونی  خیلی سخته واقعا....... اخرشم بازم تحسین نشی توسری بخوری... کاش خونمون مشهد بودمیرفتم حرم اونجا روحم آزاد میشدلااقل به یکی قابل اعتماد حرفامو میزدم لااقل وقتی حرف میزدم منو مسخره نمیکرد....من کجا و اون کجا..... جای سردو سختیم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
من باخودم راحتم تو خودم خوشبختم بااینکه گوشه گیرم و دلم میخواد همیشه تنها باشم.... به خودم عادت دارم ...

عزیزم ناراحت شدم نمیتونی بری شهر دیگه ،

عزیزم ناراحت شدم نمیتونی بری شهر دیگه ،

متاسفانه مادوتا دختریم و اصلا اگرم برم حمایت نمیشم.... نگاه کن الان من یه جوری شدم خودمو با یه کسی ک اصلا خیلی سطحش پایینه میدونه چون انقد گفتن تو چیزی نمیشی تو کسی نیستی من خودمو بالا نمیدونم و اصلا حتی قدرت تصمیم گیری درستمم ازدست دادم.......وکلا دیگ نمیدونم چی درسته چی نه....   کاش کی یکی بیاد تو زندگیم بهم روحیه بده منو بلند کنه بگه ک توچقد عالی هستی بهم توجه کنه تشویقم کنه.......  وقتی داعما میشنوم بادختر همسایه میایسه میشم ولی اون فقط 20سالشه دیگ خودمو ازدس دادم.... پیش روانشناسم رفتم و هیچ کمکی نکرد... خودمم اراده میکنم ولی باز دلمو میشکنن  نمیشه باز 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
جدا شدی؟

اره شش ماهه 

روانپزشک و بیمارستان تنها فضای مجازیم اینجاعه 

کلا ی ادم دیگه شدم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
من خیلی خوشبختم  چون تازه فهمیدم   نباید به هیچ کس وابسته باشم    برا خودم زندگی ...

منم اینو میدونم که باید به خودت متکی بود ولی همیشه انگار دیگران باید جوری باشن که من احساس خوشبختی کنم و این خیلی بده

اره شش ماهه  روانپزشک و بیمارستان تنها فضای مجازیم اینجاعه  کلا ی ادم دیگه شدم

خودم این تجربه تلخو داشتم .طبق تجاربم فقط میتونم بگم خودتو سرگرم کن به خوندن کتاب که بهترینه

هم ارومت میکنه هم اجازه نمیده فکرای بیهوده ذهنتو درگیر و داغون کنه .مدرک تحصیلیت چیه؟