2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا دارم 

حصرت علی دارم 

خوشبختم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اره واقعا

گل گفتی ماک خوشبختی ندیدم 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
چطوری ینی؟

خب 

ارومم 

خیلی دنبال حاشیه نیسم 

دارم برای خودم زندگی میکنم 

ادمای سمی تو زندگی ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جدا شدی؟

مرض داشتن 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
قطعا هیچکس کامل خوشیخت نیست انسان اومده ک تو سختی باشه

ن بابا انقدادمای خوشبخت هستن ما شانش نداشتیم