2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دارم 

حصرت علی دارم 

خوشبختم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اره واقعا

گل گفتی ماک خوشبختی ندیدم 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
چطوری ینی؟

خب 

ارومم 

خیلی دنبال حاشیه نیسم 

دارم برای خودم زندگی میکنم 

ادمای سمی تو زندگی ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جدا شدی؟

مرض داشتن 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
قطعا هیچکس کامل خوشیخت نیست انسان اومده ک تو سختی باشه

ن بابا انقدادمای خوشبخت هستن ما شانش نداشتیم