2777
2789
بچه ها من مجردم و ماهانه بابام 500بهم میده کارشناس ماماهم هستم ولی جایی کار نمیکنم ولی همیشه پدر و م ...

اصلا هم کسی نمیخنده عزیزم.چرا دنبال کار نمیگردی.برا اینجور رشته ها که خیلی بازار کار هست

ازدواج خوبه به شرط اینکه ادم خوب و سالم گیرت بیاد.یوقت بخاطر شرایطی که داری بهر کسی اعتماد نکنی برا ازدواج.یا میشه گفت از چاله تو چاه افتادن نشه برات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باخودم راحتم تو خودم خوشبختم بااینکه گوشه گیرم و دلم میخواد همیشه تنها باشم.... به خودم عادت دارم ...

من مشهدم عزیزم ولی انقد دلم از زندگی پره که نگو.با جایی رفتن حال ادم عوض نمیشه مگه اینکه ادم با خودش کنار بیاد

فکر کنم کمی افسردگی گرفتی عزیز جان

سعی کن بیشتر تو جمع شرکت کنی .گاهی برا خودت اهنگ بزار برقص

متاسفانه مادوتا دختریم و اصلا اگرم برم حمایت نمیشم.... نگاه کن الان من یه جوری شدم خودمو با یه کسی ک ...

هیچکسی نمیتونه به اندازه خود ادم به خودش کمک کنه اینو خاطرت جمع

با اینکه تو بگی کاش کسی پیدا بشه از جا بلندت کنه فقط خودتو پایینتر میزنی

بخودت بیا دختر

خودم تا وقتی مجرد بودم ازدواجو رویایی میدیدم و همیشه خوش .دیدم نه بابا اصلا اینطور نیست

اینم بهت بگم که مردا اصلا از زن ضعیف خوششون نمیاد رو خودت کار کن وخودتو قوی کن.همه حرفای بابا مامانتم مقایسه نبین عزیزم و سخت نگیر 

دوست خودمو میبینم که از همه نظر داره کیف دنیارو میکنه شوهرش باادب باشعور و شخصیت دست و دلباز ولی من ...

همون دگ منم انقد تو اطرافم هسن شوهر خوب همه جوری حواسش بهشون هس اما من چی ی شوهر بد درد نخور  واقعااا دلم واسه خودم میسوزه هیچی از این دنیا ندیدم

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
همون دگ منم انقد تو اطرافم هسن شوهر خوب همه جوری حواسش بهشون هس اما من چی ی شوهر بد درد نخور  و ...

هعی روزگار نامناسب

جالبه انقد میگن روانشناس مشاور...ولی من پیش همونا هم رفتم هیچ سودی نداره چون طرفم ادم نیست که اگه میبود نیازم به کمک مشاور نمیوفتاد

هعی روزگار نامناسب جالبه انقد میگن روانشناس مشاور...ولی من پیش همونا هم رفتم هیچ سودی نداره چون طرف ...

دقیقااا ادم خودش اگ ذاتش خوب باشع نیاز ب هیچی نیس اینا همش حرف من پیش همشون رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم بازم کارخودشو کرد فحش دعوا کتک 

من ادمیم ک با اهنگام اروم میشم من عشقم مادرم بود کسی ک بادیدنش تمام دردهایم هیچ میشدند وبادیدن لبخندش خوشبخترین بودم،تمام روز با دردودل کردن با تو صرف میشد و هرگاه دلم میگرفت ناامید نمیشدم چرا ک میذانستم اغوش تو هست ،حال اغوشت را ننداررم چرا رفتی ،من ک برایم هفته ها وروزهایش اهمیتی نداشت حال هروز دلم بی قراری جمعه هارا دارد انگار تو در این جمعه ها نهانی و چقدر بی تابت هستم هرجمعه با دیدن غروب افتاب قلبم ب سمت اسمان دست و پا میزند ،،چرا رفتی چرا من بی قرارم،،،،،،چرا دردل غم سودای اغوش تو دارم...🥀🥀🥀
دقیقااا ادم خودش اگ ذاتش خوب باشع نیاز ب هیچی نیس اینا همش حرف من پیش همشون رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم ...

خدا مگه اینجور ادمارو تنبیه کنه که بشینن سرجاشون یا زیردست بشن که خوراکشون فقط گریه باشه و گریه

خدا مگه اینجور ادمارو تنبیه کنه که بشینن سرجاشون یا زیردست بشن که خوراکشون فقط گریه باشه و گریه

خداکنه تنهاارزوم همینه