سلام بچه ها این تاپیک واسه دل خودمزدم امیدوارم کسی حسادت نکنه.نامزد من قد بلند و خوشگله.۳۳ سالشه خیلی دوسم داره.وضع مال هم خوبه خدارو شکر.روم خیلی تعصب داره. با اون خیلی روحیم عوض شده فک نمیکردم روحیم اینجوری عوض بشه👰😍کسایی تو حال من بودن؟ خیلی حال خوبیه. با ارزوی خیر و خوشی برای همه♥️
اینجارو جدی نگیر منم بعد ۶ سال و با دوتا بچه هنوزم دلم پر میزنه واسه نگاه شوهرم بغلم ک میکنه همه بد ...
😍😍😍😍 ای جان خدا رو شکر عزیزم عشقتون پایدار، واسه ما مجردا هم دعا کنید من خیلی میترسم😟
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مرسی عزیزمم انشالله قسمت شما و همه مجردا همبهترین باشه😍😍😍❤❤❤
ممنون ان شاء الله 😍😍🙏❤️❤️
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
خدا رو شکر😍😍 ازبس اینجا تاپیک خیانت دیدم از ازدواج میترسم 😧
ممنونم، نه عزیزم اینطور نیست اینجا کسایی تاپیک میزنن که مشکل دارن کسی از خوشی هاش معمولا حرف نمی زنه، مرد خوب انشالله قسمتت میشه میبینی که ازدواج چقدر شیرینه