2777
2789
عنوان

واسش میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر😍😍 ازبس اینجا تاپیک خیانت دیدم از ازدواج میترسم 😧

اینجارو جدی نگیر

منم بعد ۶ سال و با دوتا بچه هنوزم دلم پر میزنه واسه نگاه شوهرم بغلم ک میکنه همه بدنم سست میشه از عشقش

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

اینجارو جدی نگیر منم بعد ۶ سال و با دوتا بچه هنوزم دلم پر میزنه واسه نگاه شوهرم بغلم ک میکنه همه بد ...

😍😍😍😍 ای جان خدا رو شکر عزیزم عشقتون پایدار، واسه ما مجردا هم دعا کنید من خیلی میترسم😟

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
😍😍😍😍 ای جان خدا رو شکر عزیزم عشقتون پایدار، واسه ما مجردا هم دعا کنید من خیلی میترسم😟

مرسی عزیزمم

انشالله قسمت شما و همه مجردا هم‌بهترین باشه😍😍😍❤❤❤

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

مرسی عزیزمم انشالله قسمت شما و همه مجردا هم‌بهترین باشه😍😍😍❤❤❤

ممنون ان شاء الله 😍😍🙏❤️❤️

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
خدا رو شکر😍😍 ازبس اینجا تاپیک خیانت دیدم از ازدواج میترسم 😧

ممنونم، نه عزیزم اینطور نیست اینجا کسایی تاپیک میزنن که مشکل دارن کسی از خوشی هاش معمولا حرف نمی زنه، مرد خوب انشالله قسمتت میشه میبینی که ازدواج چقدر شیرینه

خدایا شکرت...