2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم

271 بازدید | 17 پست

زنگ زدم شوهرم حالشو بپرسم او تهران هست من اومدم شهرستان یه خونه دیگه داریم بعد گفت دارم میرم پیش بابات منم گفتم دست خالی نری ها اونم گفت میخوام مرغ بگیرم بابات گفته رغالم و نون هم نداریم سر راه بگیر منم گفتم دستش درد نکنه البته اینا رو داشتیم با شوخی و خنده میگفتیم اونم به بابام یه حرف بد زد منم گوشی رو قطع کردم گذاشتمش تو بلک لیست الانم دارم از ناراحتی دارم سکته میکنم چطور جرات کرد اون حرف رو به بابا جونم بزنه حس میکنم دارم خفه میشم نمیدونم دیگه چکار کنم اگه دستم میرسید خفه‌اش میکردم فکر کرده با شوخی میتونه توهین کنه واقعا ازش عصبانی هستم نمیدونم مغزم قفل کرده خواستم زنگ بزنم مادر شوهرم بهش بگم پشیمون شدم زنگ زدم بابام کلی قربون صدقش رفتم ولی هنوز یه بغض تو گلوم هست حس میکنم دارم خفه میشم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عصبانیت هیچ کاری نکن که پشیپونی میاره

حالم بده حس خفگی دارم بعد خدا بابا مامانم عزیزترین کسای زندگیم هستن 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
چه شوهر بیشعوری داری واقعا!

بی‌شعور نیست عزیزم ولی کار اشتباهی کرد میدونه خط قرمزم بابا مامانم هستن

باید بهش جدی بگی بدت اومده.بایدباهاش حرف بزنی بگی دلگیر شدی.وقتی اومد خونه بهش بگو احترام ب خانوادم ...

خودش میدونه برای خودشم خانوادش خط قرمزشن هیچ وقت به خانواده های همدیگه بی احترامی  نمیکنیم نفسم بند اومده وقتی یادم میاد به بابام چی گفته تا دو روز دیگه شهرستان نمیاد ده روزه ندیدمش ولی دیگه دوست ندارم برگرده میترسم بره اونجا ناراحت باشه بابام بفهمه از هم ناراحتیم دلگیر بشه

چی گفت🥺🥺🥺 منم همین طورم ینی واقعا این شوهرا خیلی نفهمن

نمیتونم بهش فکر کنم برام سخت بود بگم تو تاپیک گفت دور از جون بابا دور از جون بابام دستش بشکنه من قربون دستاش بشم طاقت ندارم خار تو دستش بره خیلی دلگیرم

همون طور که دوستامون گفتن باید باهاش حرف بزنی ناراحتی تو بگی قهر چیزیو درست نمیکنه

هوفففففف الان نمیتونم چون زنگ زنم گریه ام میگیره شوهرم از گریه کردنم بدش میاد بیشتر عصبی میشه ممکنه بابام بفهمه ناراحتم اونم ناراحت بشه

گلم اینجا میگم پسرم سه سال و دوماهشه هنوز درس حرف نمیزنه‌بی اندازع شیطونه‌خودم پول ندارم.شوهرم اعتقادی به دکتر برااین قضیه نداره و منو محکوم میکنه.دلم میخواد بمیرم ولی این بچه سالم باشه و سالم زندگی کنه‌قسم میخودم چیزی براخودم نمیخوام

دوستت دارم خدا💞