2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 17 پست
گلم اینجا میگم پسرم سه سال و دوماهشه هنوز درس حرف نمیزنه‌بی اندازع شیطونه‌خودم پول ندارم.شوهرم اعتقا ...

عزیز دلم میدونم مادر چقدر نگرانه چون خودمم مادرم عصبانیت و پرخاش پسرت شاید به این خاطر هست که نمیتونه حرف بزنه من خودم پسر خالم تا ۴ سالگی اصلا نمیتونست حرف بزنه همین شکلی بود خالم خیلی جاها بردش اونا گفتن روند رشد بچه ها با هم فرق داره و این طبیعت پسرت هست و چون میفهمه اما نمیتونه ارتباط کلامی برقرار کنه کلافه و عصبی میشه و برای همین پرخاشگری میکنه اما دنبال یه راه برای همراه کردن همسرت باش چون با همه این احوال باز هم ممکنه مشکلی باشه و برای همراه کردن مرد عشق هست یه مدت اونقدر عشقت رو نثار همسرت کن بهش توجه کن رسیدگی کن بهش و البته قدرت خودت رو بهش ثابت کن تا برای حرفت ارزش قائل بشه در ضمن کتابای زیادی در این رابطه هست میتونی مطالعه کنی

راستی برات دعا میکنم عشقم زندگیت پاینده باشه دل خودت و پسرت و همسرت و خونوادت همیشه شاد و خرم باشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزیز دلم میدونم مادر چقدر نگرانه چون خودمم مادرم عصبانیت و پرخاش پسرت شاید به این خاطر هست که نمیتون ...

تو حس میکنی خوب میشه پسرم؟پرخاش نداره فوق شیطون و فضوله.به همه چی کارداره

دوستت دارم خدا💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حس میکنی خوب میشه پسرم؟پرخاش نداره فوق شیطون و فضوله.به همه چی کارداره

بچه‌ها تا بزرگ بشن هزار و یک رنگ عوض میکنن ناراحت نباش گلم چند تا که کتاب بخون تازه توی اینستادکانال های تربیت کودکی هستن که میتونن راهنماییت کنن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****