2777
2789
عنوان

شوهرم به حرفم گوش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 49 پست
ببین باید اساسی درست بشه اگه بخوای به زور از اونجا بیریش بازم دخالت میکنه و پاش وسط زندگیتونه، شوهرت ...

چ خوب من حاضرمدخودم کارکنم کرایه خونه بدم ولی فقط ازاینجابرم

دیگ حتی ازمادرشدن میترسم تاصدای درمیاد بدنم میلرزه که الان میادمیپره بهم کتکم بزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ خوب من حاضرمدخودم کارکنم کرایه خونه بدم ولی فقط ازاینجابرم دیگ حتی ازمادرشدن میترسم تاصدای درمیاد ...

مکه جنگله بیاد کتک بزنه؟ کتک زد بگیر موهاشو دور اتاق بچرخون😐

یک عنی بود بالاخره دیگ شما ک امتحان کردی بهتر میدونی😂😐🙌

باز خوبه امتحان کردم مثل تو بودم ک هروعده تناول میکردم ک بعدم اینجور شل مغز شم ک باید خودمو میکشتم دوست عزیز😉

نمیدونی چقدرسختی کشیدم تاباردارشدم ولی۳ ماهه بودم دعوامون شدمادرش پریدبهم منوبزنه شوهرم جلوشوگرفت ول ...

😢😔بمیرم برات

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
چ خوب من حاضرمدخودم کارکنم کرایه خونه بدم ولی فقط ازاینجابرم دیگ حتی ازمادرشدن میترسم تاصدای درمیاد ...

ان شاءالله سر عقل بیاد چشماش باز بشه بتونه تصمیم بگیره واسه مستقل شدن 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
باز خوبه امتحان کردم مثل تو بودم ک هروعده تناول میکردم ک بعدم اینجور شل مغز شم ک باید خودمو میکشتم د ...

مزاحمت نمیشم برو برین به شوهرت رامش کن دوست عزیز وقتت داره هدر می‌ره🤣🙌

💜I'M AN ARMY
😭😭😭😭😭😭

گریه نکن ناراحتم نباش درست میشه ان شاءالله 

شوهرتو با ارامش رام خودت کن هر چقدر بیشتر گله کنی ازت بیشتر دور میشه یه جوری باهاش رفتار کن که بفهمه اول و اخر تو واسش میمونی نه مامانش اینا

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
شوهرت نباید اجازه بده کاش یه فکری میکردی؟

چیکارکنم دارم دق میکنم اگه جنینم سقط نمیشدالان۵ماهه بود😭😭نمیدونی چ حرفابهم زدن چ به روزم آوردن 

تودروهمسایه منوجنده خوندن واقعادارم دیوونه میشم

به زن حامله رحم نکردن