2777
2789
عنوان

شوهرم به حرفم گوش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔شاید به اونجاهم برسه ولی خودموبکشم

😑😢عهههه قوی باش دختر

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
خسته شدم خیلی دوستش دارم غرنمیزنم ولی باهام بدرفتاری میکنن غیرمستقیم بهش میگم میدونه حق بامنه ولی ن ...

عین شووووهر من ‌ الان که بهد ۷ سال مریض شدم هرشب و روزم درد اونم مجبوره اذیت شه تازه میفهمه من چی گفتم ولی خیییلییییی دیر فهمیده خییییلیییی تا روانو جسمتو از دست ندادی بررررو فقط برووو اگ اذیتی اونجا هیچی بهتر از خودت نیست .

من برگردم شوهرمو ول میکنم میرم خواست میاد دنبالم نخواست بمونه همونجا هیچی ارزش سلامتی ادمو نداره

😑😢عهههه قوی باش دختر

نمیدونی چقدرسختی کشیدم تاباردارشدم ولی۳ ماهه بودم دعوامون شدمادرش پریدبهم منوبزنه شوهرم جلوشوگرفت ولی شوکه شدم خونریزی افتادم بچم سقط شد

دیگ امیدی ندارم واقعا

من ازیک نفرپول قرض کردم تاخوردخوردپسش بدیم ولی بهانه آوردوقبول نکردخودش وقتی بچم سقط شدراضی بودخودش ...

ببین باید اساسی درست بشه اگه بخوای به زور از اونجا بیریش بازم دخالت میکنه و پاش وسط زندگیتونه، شوهرت باید به این نتیجه برسه که باید مستقل بشه ،پدرشوهر من توی عقدمون خونه خرید کنار خونه خودشون ولی شوهرم وقتی دید بخاطر یه لقمه نون باید سوال جواب پس بده رفتیم یه شهر دیگه که یکساعت باهاشون فاصله داریم مستاجری 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
نمیدونی چقدرسختی کشیدم تاباردارشدم ولی۳ ماهه بودم دعوامون شدمادرش پریدبهم منوبزنه شوهرم جلوشوگرفت ول ...

الهی خیر نبینه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘