2777
2789
عنوان

بازم بحث من و خاهر شوهر سر روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 55 پست
من زودتر مدرسه رفتم بخاطر همون گفتم

از اون لحاظ بله درسته

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون کار خوبی نکرده حرفشو زده ولی شما هم خیلی برای خدا نمیگیری هروقت راحت باشی میگیری فکر کنم  ...

عزیزم ربطی نداره من خودم قبلا موقع امتحانام روزه نمیگرفتم 

الانم ی وقتایی فشار روم زیاد باشه نمیگیرم 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
مثلا چی همینجوریشم بگی بالا چشت ابروه بدش میاد میخوره تو ذوقش حالا بیادو حرفیم بزنم😁😁

خب این دیگه مشکل خودشه ☹️

به همسرتون بگین که ناراحت میشین اینجوری میگه شاید تاثیر داشت

امضاتون😍🌺

مرسی عزیزدلم❤☺

ایشون کار خوبی نکرده حرفشو زده ولی شما هم خیلی برای خدا نمیگیری هروقت راحت باشی میگیری فکر کنم  ...

شما هم اینقدر مطمئن نگو که برای خدا نمیگیری 

یکی ممکنه با درس خوندن یا کار بیرون ضعف کنه و نتونه بگیره 

مثلا خود من ، وقتی روزه ام اصلا بیرون نمیرم ، چون سرگیجه و سر درد میگیرم 

ضمن اینکه ما خدا نیستیم و خیلی سریع نظر بدیم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

اینجور مواقع بگو آره تو راس میگی بحث رو تموم کن کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

خوب و درست جواب دادی...خدا کجا گفته روزه گرفتنتنتونو تو سر این و اون بکوبین...هر کس روزه میگیره برا خودش میگیره ...خدا احتیاجی ندارن...آدم این حرفا رو میشنوه میگه صد رحمت به اونی که روزه نگرفته...این شیوه مسلمونی نیست ...من الان برا سحر بیدار. شدم مادر شوهرم نمیگیره بمن چه اخه

استارتر تو خیلی خوب جواب دادی 

من بودم میگفتم ، روزه گرفتن و نگرفتن من به کسی ربطی نداره

تمام

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اینجور مواقع بگو آره تو راس میگی بحث رو تموم کن کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به ...

منم ببینم بحث فایده نداره بعد از چندکلمه میگم بله درسته حق باشمات موفق باشی

شما هم اینقدر مطمئن نگو که برای خدا نمیگیری  یکی ممکنه با درس خوندن یا کار بیرون ضعف کنه و نتو ...

خب ما اگ واس خدا نگیریم پس واس چی روزه میگیرم؟

اگ نیتمون خدا نباشه چرا ماه های دیگه سال رو روزه نمیگیریم؟

اون خانوم نظرش واس من لود نمیشه پیام شما رو ریپلای زدم