2777
2789
عنوان

بازم بحث من و خاهر شوهر سر روزه

775 بازدید | 55 پست

خانوما من از کلاس هفتم ینی ۱۱ سالگیم کلا روزه میگرفتم تا سال کنکورم ۱ سال نگرفتم ی سالشم امتحانات نهایی داشتم نصفشو گرفتم

بعد امشب تو جمع خونوادگی خواهر شوهرم هرهر میخندید میگفت من تا جایی که خبر دارم پناه فقط امسالو زحمت روزه گرفتن به خودش داده

منم دوس نداشتم روزه گرفتن یا نگرفتنمو واسش بشمرم گفتم بگیرم یا نه واسه خدا میگیرم قرار نیس کسی خبر داشته باشه

بعدش ناراحت شد من حرف بدی زدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6332334/کسی-دعایی-خونده-که-مطلبش-رو-تو-خواب-ببینهجواب-سوالی-یا-هر-تجربه-ای-دارید-بیاید-ب?postId=187082427

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

هفتم میشه ۱۳ عزیزم

داشتم شوخی میکردن بهتر بود توخلوت میگفتی دیگ نگه ولی خوب کردی

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

خوبه نباید به‌کسی درباره این مسائل جواب پس داد که 

فقط یه چیزی 

تو روزه رو برای خدا نمیگیری برای خودت میگیری

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671