2777
2789
عنوان

شوهرم

111 بازدید | 11 پست

کسایی که تجربه زندگیشون چنین اتفاقهایی بوده ووهرشون راه دور هستش ونامزد بودن و بگو مگو زیاد داشتن و دعوا زیاد داشتن و همش قهر بودن راهکاری دارین.

اونهایی که حرص نمیخورن و ریلکس بودن

من فقط حرص میخورم جواب هم نمیتونم بدم از یک طرف هم شوهرم خیلی اذیتم میکنه از راه دور

منم آدم زرنگی نیستم بلید کسی برای من برنامه ریزی کنه همش تو خونه هستم و زیرک نیستم و تنبلم و همه چی هم بهم بر میخوره و شوهرمم خیلی زرنگ و شیطون هستش 

بهم راهکار بدین چیکار کنم

بریم خونه زندگیمون درست میشه این بگو مگو ها یا بدتر میشه

و راهکار بدین نمیتونم رو پای خودم بایستم خیلی آدم ترسویی هستم و مهره ی مار هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نطر کارشناسی بخوام بدم تو یک سال اول زندگی بشدت دعوا خواهید داشت با این تفاسیر و بعد شوهرت میگیرتت ت ...

چیکار کنم پس

من میخوام شوهرمو تو مشتم بگیرم

راهکار بده بهم

برو به خانواده ش بگو میخوام طلاق بگیرم حلقه رو هم بده بهشون

میاد میوفته به دست و پات

شوهر من نامزد بودیم به اسم کار رفته بود شهر خودشون هر وقت دلش میخواست زنگ میزد دلش نمیخواست گوشیو خاموش میکرد بهش میگفتم بیا میگفت کار دارم همین کارو کردم فرداش ساعت ۷ صبح اومد درخونمون دست بوس دیگه هم نرفت😅😅

عزیزم اولا یه حرفه یاد بگیر، برو پیش مشاور برات برنامه میچینه بهت توضیح میده و بهت کمک میکنه. نذار شوهرت اذیتت کنه، اینجور که پیش میره یهو خیانتی هم کرد یا کتک هم زد، نمیتونی جلوش بگیری

عزیزم اولا یه حرفه یاد بگیر، برو پیش مشاور برات برنامه میچینه بهت توضیح میده و بهت کمک میکنه. نذار ش ...

اره واقعا نمیتونم چیزی بگم.

وقتی خانوادم از من حمایتم می‌کنند از اونها کینه میگیره نمیتونم از خودم دفاع کنم خیلی اذیتم میکنه

منم انگاری ذاتم اینجوری هستش بلد نیستم واقعا نمیتونم 

اره واقعا نمیتونم چیزی بگم.وقتی خانوادم از من حمایتم می‌کنند از اونها کینه میگیره نمیتونم از خودم دف ...

ببین یه مشاور یا یه فرد خوب پیدا کن که باهاش حرف بزنی راهنماییت کنه، این چیز ها کم کم یاد بگیری، دیگه نمیتونن اذیتت کنن. درواقع تو مقصر نیستی خانواده‌ت تورو اماده نکردن