2777
2789
عنوان

بازم بحث من و خاهر شوهر سر روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 55 پست
اما امسال در کنار تجربی کنکور زبانم شرکت کردم با همه اتفاقا تجربی ۲۴ هزار شدم فقط فقط یک ماه خوندم ...

خداروشکر

خیلیا مثل تو هستن نگران نباش رشته ی الانت هم خیلی خوبه مهم اینه که آدم موفق باشه  تازه من یکی رو میشناسم که سال اول ۷۰۰۰ تجربی شد ولی یکسال هم پشت کنکور نموند و رفت امور بانکی تا بعد از لیسانسش دوباره واسه پزشکی شرکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سال اول البته واقعا دارم بخاطر نهاییا سکته میکنم خیلی برام دعا کن خیلیییی🤲🤲

محتاجیم عزیزم

ان شالله به هرچی دوس داری برسی♥️😘

استرسم نداشته باش من خنثی بودم ولی از اطرافیانم خیلی انرژی منفی میگرفتم کلا اسنرسی شدم شما سعی کن نداشته باشی

اصلا جالب نیست چون فقط داره عمرش رو سر رشته ای که دوست نداره چهار سال تلف می‌کنه☹️

ببین شاید مجبور باشع اگ پسره واسه فرار از سربازی اگرم دختره لابد واس فرار از محیط خونواده

و تو اون دانشگاه قرار نیس لیسانسشو بگیره میتونه بجای درسای دانشگاهش مطالب کنکورو بخونه اگ روزانه باشه فقط سال اول محرومه باقیم ک کلا محروم نیس

هرچند الان کروناس رفتن نرفتنش تفاوتی نداشت😑😑

من یکی از اشناهامون سال ۹۴ رفت بهداشت گفت فقط میخام از محیط خونوادم دور شم اونجا واسه کنکور بخونم باز البته دختر بود

ببین شاید مجبور باشع اگ پسره واسه فرار از سربازی اگرم دختره لابد واس فرار از محیط خونواده و تو اون ...

آره منم باهات موافقم 

کسی که من میگم دختر بود و همه ی کتابای کمک درسیش رو هم فروخت دیگه نمیدونم قصدش دقیقا چیه چون میگفت داره توی خودش نسبت به رشته امور بانکی علاقه ایجاد میکنه

برای خودم؟ از چ نظر؟

یعنی اینکه حدا به روزه و نماز ما نیاز نداره که

ما برای خودمون برای اینکه بتونیم از خدا تشکر کنیم برای اینکه بتونیم حال خودمون رو خوب کنیم 

برای اینکه ما به نگاه خدا تو زندگیمون نیاز داریم،

داریم نماز میخونیم و روزه میگیریم

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
یعنی اینکه حدا به روزه و نماز ما نیاز نداره که ما برای خودمون برای اینکه بتونیم از خدا تشکر کنیم بر ...

با نظر شما کاملا موافقم‌منم تفسیرم از برای خدا بودن همین بود😘♥️