2777
2789

دوستان من رو مرز ۲۶ سالم نه ازدواج کردم نه شاغلم  شیش سال من فروشندگی کردم سرم به کار گرم بود متوجه نمی‌شدم دور ورم چخبره  فقط اذیت آزار صاحبکارام   آرامش نداشتم ولی با این حال تحمل میکردم میگفتم بالاخره از این کار خارج میشم پس سه سال ازمون دادم سال اول برا کنکور فرهنگیان که اون سال شهرمون یه دونه دبیر هنرم نگرفت سال بعدش دفترچه دقیقا موقعی اومد که نمیتونستم مرخصی از سر کار بگیرم چون  دور از وجدانم میشد  بخام دم عید ول کنم برم بنا براین فرصت کمی داشتم برا  خوندن و یکماه خوندم و هفت امتیاز حد نصاب کم اوردم امسال جا به جا کردیم  اومدیم شهرستان بکوب بیکار نشستم برا ازمون درس خوندم امتیاز کتبیمم  از رقیبم بیشتر بود ولی نمیدونم اون پارتی داشت یا بخت بد من اون قبول شد خلاصه  قبل از  ازمون حس کردم واقعا از یکی خوشم میاد اون گفت نه  شما اون چیزی نیستی که فکر میکردم  ،باز دوباره بعد ازمون یه پسری رفیقم  بود چند سال می‌شناختمش و تنها پسری بود که تو زندگیم بود  راجبم به خانوادش گفت که بیان خواستگاری خانوادش مخالفت کردن و خودشم سرد شد رفت  رفتم یه فروشگاه یه هفته کار کردم از اونجام کردنم بیرون حقوق بهم ندادن الانم در به در دنبال کارم این شهرستان کار گیر نمیاد بیادم با حقوق کم  شما بگید بنظرتون زندگی من نرمال که هیچ اتفاق خوبی توش نمی‌افته 

زندگیتون نرمال بود تا جاییکه دیدم رفیق پسر داشتید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

در مقابل زندگی من ، زندگی تو از نرمال هم نرمال تره خواهر...

برات از ته دل دعا میکنم به کار عالی جور بشه برات

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتون نرمال بود تا جاییکه دیدم رفیق پسر داشتید

اتفاقی بود آشناییمون من یه جا کار می‌کردم ایشون پیج عکاسی اینستا منو داشتن  داشتم میرفتم یه جایی تو مغازه  دوسش بود منو گذری دیده بود ارتباطمون مجازی بود و تا به حال همو ندیده بودیم جز گذری 

اتفاق خوب شوهره؟کارو خیلیا ندارن

خب یه خانم از زندگی چه میخواد من شوهر م نخوام حداقل انتظار دارم شغل خوب داشته باشم راهم برای پیشرفت باز شه چون خانواده حمایتگر ندارم 

عزیزم خدا بزرگه منم تا چند سال پیش یه چنین وضعیتی داشتم البته از کار نمینداختنم بیرون ولی خب خیلی سختی کشیدم و صبور بودن و قوی موندم خداروشکر یهو همه چی عوض شد و الان شرایط خیلی بهتری دارم نسبت به گذشته 

عزیزم خدا بزرگه منم تا چند سال پیش یه چنین وضعیتی داشتم البته از کار نمینداختنم بیرون ولی خب خیلی سخ ...

خدارو شکر میشه  یکم جهت امیدواری راجبش صحبت کنید