2777
2789
پنج سال  جدايي با تصادف  فراموشي هرگز

فوت شدن 

یا چی 

کاش مال منم این بود دردش از اینکه میدونم هست کمتر بود 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
منم نزدیک ۴ سال ...اون ازداج کرده....منم مجردم هنوز میگذره فقط کند 

باور کن ازدواج کنی دیگ برات مهم نیس.فراموشش نمیکنی اما دیگ اذیتت نمیکنه نبودش

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن ازدواج کنی دیگ برات مهم نیس.فراموشش نمیکنی اما دیگ اذیتت نمیکنه نبودش

هوم ۳ ساله منتظر خواستگارم هنوز که خبری نیست 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

اره   ۸ روزه 

دو سال باهم بودیم 💔  

به معنای واقعی دارم دیوونه میشم 

بخاطر کارش که اطلاعات بود ولم کرد گفت کات موقت تا یه سال ولی مگه میشه 😔 به زبون اسونه 

اصن پرام ریخت با پیشنهادش خیلی عوض شده بود نامرد

نمیدونم چیکار کنممم دلم براش تنگ شده با اینکه خیلی اذیتم کرد

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:
فوت شدن  یا چی  کاش مال منم این بود دردش از اینکه میدونم هست کمتر بود

وای ن چطو دلت میاد 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
جلو چشام تموم كرد 

چقد سخت، خدا رحمتش کنه عزیزم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
هوم ۳ ساله منتظر خواستگارم هنوز که خبری نیست 

نگران نباش به وقتش.درکت میکنم.منم خاستگاری نداشتم افسرده بودم دیگ....گاهی ب فرار گاهی ب خودکشی فکر میکردم.ی روز باداداشم مث همیشه دعوام شد ولی این سری خیلی بدتر.خواهرم منو برد خونه خودشون گفت حالت بهترشه...اونجا همسایشون اومد خاستگاریم و الان شوهرمه....خدا بخواد همه چی جور میشه

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
وای ن چطو دلت میاد 

دلمو شکوند همه میگن چون سیده تقاص نمیده 

اومد گفت بعد شش سال که دوست داشتم الان ندارم حوصلتم ندارم من وسط خیابون زار میزدم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
جلو چشام تموم كرد 

خدا بیامرزه 

الهی ب دلت صبر بده

برامن که خیلی میادده یازده سالم گذشته هردو هم ازدواج کردیم

😥😥