2777
2789

*🛑اطلاعیه مهم| آغاز واکسیناسیون گسترده بیماران خاص در خوزستان*

*🔻دکتر فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:*

مطابق برنامه ریزی ها مقرر شد *«فردا جمعه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ واکسیناسیون بیماران خاص شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، سیکل سل، دیالیزی و پیوند اعضا»* در اهواز و شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز آغاز شود.

🔹متقاضیان جهت دریافت واکسن با در دست داشتن مدارک هویتی و مدارک مربوط به بیماری شان به آدرس مراکز منتخب مراجعه کنند:

🔹 *اهواز*

گلستان- دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز - سالن ورزشی شهید زکوی

🔹 *رامهرمز*

مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره یک، طالقانی غربی، پشت مدرسه ی فاطمه الزهرا(س)

🔹 *شوش*

خیابان علامه ‌طباطبایی، نبش بلوار مدافعان سلامت (پیروزی)، مرکز شماره ۳ روستایی

🔹 *کارون*

ورودی بیمارستان سینا شبکه بهداشت ودرمان کارون سالن اجتماعات

🔹 *هویزه*

منطقه کوت بیمارستان محلی علامه کرمی جنب مسجد امام رضا(ع)

🔹 *دشت آزادگان*

میدان شهرداری، جنب شبکه بهداشت مرکز جامع سلامت شماره یک

🔹 *امیدیه*

فاز ۶ - شبکه بهداشت و درمان شهرستان - سالن اجتماعات مرکز بهداشت

🔹 *باوی*

شهر شیبان، خیابان یکم مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شیبان

🔹 *گتوند*

خیابان امام جنب اداره آموزش و پرورش مرکز جامع سلامت شهر شماره یک گتوند

🔹 *باغملک*

قلعه خمیسی، بیمارستان قدیم واحد واکسیناسیون

🔹 *مسجدسلیمان*

جنب گاراژ شرکت نفت مرکز شماره ۳ میدان

🔹 *اندیمشک*

پشت بازار، انتهای خیابان شهید دزفولی، جنب هنرستان امیر کبیر، مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۴

🔹 *اندیکا*

مرکز خدمات جامع سلامت قلعه خواجه

🔹 *دهدز*

خیابان پاستور مرکز جامع سلامت شماره یک

🔹 *لالی*

بیمارستان امید لالی سالن داخل محوطه ببمارستان

🔹 *رامشیر*

مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱

خیابان آیت الله سعیدی

🔹 *هفتکل*

بلوار شهید چمران،جنب بانک ملت، مرکز جامع سلامت شماره ۱

🔹 *هندیجان*

فلکه ساعت، روبروی پارک ۱۸ فروردین

مرکز جامع سلامت شماره دو

🔹 *بندر ماهشهر*

فاز ۴ ، مرکز جامع سلامت شماره ۲

🔹 *ایذه*

خیابان بلوار مدرس، مرکز جامع سلامت شماره ۴

🔹 *حمیدیه*

جنب شبکه بهداشت درمان شهرستان،مرکز جامع سلامت شماره یک

در حال به روز رسانی .....
وظیفه داشتم اطلاع رسانی کنم عزیزان 🙏🙏🙏 به امید روزهایی بهتر بدون بیماری برای همه ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ...

بقیع شهرها کو

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفه داشتم اطلاع رسانی کنم عزیزان 🙏🙏🙏 به امید روزهایی بهتر بدون بیماری برای همه ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ...

تاپیک مفید به به

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
بقیع شهرها کو

حتما فعلا همیناست

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

سلام آبجی جون خوبی عزیزم یک دنیا ممنونم لطف کردی ❤️🍃💛🌼🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@avakin

@آنید_پ

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ممنونم عزیزم امیدوارم  برگردیم به روزای خوب گذشته بدون بیماری 🙏🙏🙏😢😢😢😢

خواهش میکنم خواهری ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف به زودی نجات پیدا کنیم