2777
2789
عنوان

عقدنامه باید دست کیه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 112 پست
دست پدر عروس باید بمونه ، همه ی مردا عین هم نیستن که شرف و مردونگی داشته باشن ، ما بخاطر وام ازدواج ...

وای خب همون دیگه برای همین چیزاست میگن دست خانواده عروس باشه دیگه 

بعد بعضی ها اینجا میگن‌چه قدیمییی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نه ما باید بیارن بدن خانواده عروس😂😂😂

اون پسری که اجازه میده بدن به خانواده عروس معلومه بی عرضه هست اصلا معنی نمیده دست خانواده عروس باشه

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسری که اجازه میده بدن به خانواده عروس معلومه بی عرضه هست اصلا معنی نمیده دست خانواده عروس باشه

چرا اونوقت نباید دست خانواده عروس باشه؟

اون پسری که چیزی تو‌مغزشه میگه دست خودم باشه اقا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا اونوقت نباید دست خانواده عروس باشه؟اون پسری که چیزی تو‌مغزشه میگه دست خودم باشه اقا

کلا تمام اختیار زندگی با پسر و خانواده پسر هست 

دلیلش چیه که بدن به خانواده دختر؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

کلا تمام اختیار زندگی با پسر و خانواده پسر هست دلیلش چیه که بدن به خانواده دختر؟

مگه زن برده هست 

زشته بخدا 

وای چقدر شوهر خودم ماهه انقدر با خانواده من خوبه 

البته خیلی به حرف خانوادش هست ها و تصمیمات با اوناساینم گوش میده منو آزار میده

اما خانواده منو روی سرش میزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

کلا تمام اختیار زندگی با پسر و خانواده پسر هست دلیلش چیه که بدن به خانواده دختر؟

اختیار زندگی با پسر هست اما با خانواده ی پسر نه ربطی نداره بهشون 

زن و‌مرد خودشون یه خانواده شدن و دیگه خانواده پسر و دختر نباید اختیاراتی دستشون باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مگه زن برده هست زشته بخدا وای چقدر شوهر خودم ماهه انقدر با خانواده من خوبه البته خیلی به حرف خانوادش ...

منم به خانواده زنم بی احترامی نمیکنم ولی بهشون رو بدم خیلی میخان دخالت کنن اصلا بهشون رو نمیدم 

اختیار زندگی با پسر هست اما با خانواده ی پسر نه ربطی نداره بهشون زن و‌مرد خودشون یه خانواده شدن و دی ...

به خانواده دختر ربط داره که عقد نامه بدن دست اونا؟؟؟؟؟!!

منم به خانواده زنم بی احترامی نمیکنم ولی بهشون رو بدم خیلی میخان دخالت کنن اصلا بهشون رو نمیدم

ما زنا هم به خانواده شوهر رو نمیدیم 

اتفاقا خانواده زن زیاد دخالت نمیکنن چون به قول خودشون گوشتمون زیر دندونه.یعنی دخترمون دست پسر مردمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

به خانواده دختر ربط داره که عقد نامه بدن دست اونا؟؟؟؟؟!!

خب ببین جناب حالد یه رسمه 

مثلا میگن که خود دختر و پسر عجولانه تصمیمی نگیرن 

یا خدایی نکرده پسر زنش رو مجبور به بخشش مهریه کنه 

من خودم پدر شوهرم سر طلاهای هدیه خودش و‌شوهرم رفت ازمحل شکایت کرد چون فاکتور طلاها دستشون بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همچین چیز مهمی هم نیست 

و دلیلشون هم قدیمی و فاقد اعتباره 

چون هر اقدامی بخوای بکنی با واریز مبلغ ناچیزی مجددا همون دفتر خونه المثنی بهت میدن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم