اون پسری که اجازه میده بدن به خانواده عروس معلومه بی عرضه هست اصلا معنی نمیده دست خانواده عروس باشه
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اونوقت نباید دست خانواده عروس باشه؟اون پسری که چیزی تومغزشه میگه دست خودم باشه اقا
کلا تمام اختیار زندگی با پسر و خانواده پسر هست
دلیلش چیه که بدن به خانواده دختر؟
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
مگه زن برده هست زشته بخدا وای چقدر شوهر خودم ماهه انقدر با خانواده من خوبه البته خیلی به حرف خانوادش ...
منم به خانواده زنم بی احترامی نمیکنم ولی بهشون رو بدم خیلی میخان دخالت کنن اصلا بهشون رو نمیدم
اختیار زندگی با پسر هست اما با خانواده ی پسر نه ربطی نداره بهشون زن ومرد خودشون یه خانواده شدن و دی ...
به خانواده دختر ربط داره که عقد نامه بدن دست اونا؟؟؟؟؟!!
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}