2777
2789
عنوان

مهم مهم ❌❌خوزستانی ها بیایین ❌❌اطلاعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 44 پست
من خوزستانی ام ولی شهر دیگه زندگی میکنم و کادر درمانم...دیروز بهم واکسن استرازانکا تزریق کردن و حالم ...

چرا چه جوری حالت الان؟ 

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوزستانی ام ولی شهر دیگه زندگی میکنم و کادر درمانم...دیروز بهم واکسن استرازانکا تزریق کردن و حالم ...

ماعم فامیلمون زد حالش بد شد

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟

ووو امیدیه م ولی کی میره تا فاز شیش😐😂😂😂

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
این که طببعیه برا همه همینجوره .انشالله سلامتیتون برقرارمیشه

من تو نت زدم اتقد عوارض این واکسن زیاده ک همه کشورا تزریقشو ممنوع کردن جز ایران...

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
چرا چه جوری حالت الان؟ 

از پریروز ک زدم بدن درد و تب بالا دارم..در حدی ک نمیتونم پاشم اتقد سرم سنگینی میکنه بهم...امروز یکمی بهتر شدم ولی سردرده رو هنوز دارم

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
از پریروز ک زدم بدن درد و تب بالا دارم..در حدی ک نمیتونم پاشم اتقد سرم سنگینی میکنه بهم...امروز یکمی ...

الان بهتری؟

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁