2777
2789
عنوان

مهم مهم ❌❌خوزستانی ها بیایین ❌❌اطلاعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوزستانی ام ولی شهر دیگه زندگی میکنم و کادر درمانم...دیروز بهم واکسن استرازانکا تزریق کردن و حالم ب شدت خرابه خرابه....بنظر من اصلا نزنید

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
من خوزستانی ام ولی شهر دیگه زندگی میکنم و کادر درمانم...دیروز بهم واکسن استرازانکا تزریق کردن و حالم ...

جدی عزیزم ؟؟؟ ولی یه چند روز حال آدم بد میشه طبیعیه .  جاری خواهرمو زد کادر درمانه. یه چند روز تب داشت  ۲ دوره زده شیراز هست 

در حال به روز رسانی .....
مرسی که گفتی عزیزم،انشاله که حالت خوب بشه

مرسی...نمیدونم والا این عوارضش گذریه یا قرار نیست خوب بشم..فقط تورو خدا دعام کنین...ممنون

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
جدی عزیزم ؟؟؟ ولی یه چند روز حال آدم بد میشه طبیعیه .  جاری خواهرمو زد کادر درمانه. یه چند روز ...

واسه من فعلا دیروز زدن..از دیروز تمام بدنم درد میکنه و تب دارم...حالا‌امیدوارم بهتر بشم 

واسه من فعلا دیروز زدن..از دیروز تمام بدنم درد میکنه و تب دارم...حالا‌امیدوارم بهتر بشم  

بهتر میشی نگران نباش بالاخره واکسنه دیگه همین واکسن ۱۸ماهگی بچه رو  میزنن دیدی چقدر بچه حالش بد میشه اینم مثل اون خوب میشی گلم نگران نباش⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدا حفاظت کنه برای مردم تلاش میکنی

در حال به روز رسانی .....
بهتر میشی نگران نباش بالاخره واکسنه دیگه همین واکسن ۱۸ماهگی بچه رو  میزنم دیدی چقدر بچه حالش بد ...

مرسی عزیز دلم..

😘😘🤩🤩انشاءالله ک همه تنشون سالم و سلامت باشه..الهی امین

ممنونم عزیزم امیدوارم  برگردیم به روزای خوب گذشته بدون بیماری 🙏🙏🙏😢😢😢😢

عزیزم نمیدونی شیراز کی میزنند

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
شیراز کادر درمان رو زده . جاری خواهرم اونجاست زده . مردم رو نه  

اها..حالا اگر خبری بود به ما شیرازی ها اطلاع بدین ممنون میشم تاپیک تون خیلی عالی ومفید بود..خداکنه همه مثل شما باشن♥🌹

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁