2777
2789
چرا احظار روح داریم اما با شرایطی خاص که تو فیلم گفت حرامه...  اما گاهی روح مرده ها خودشون به ...

خوب تو فیلمم گفت کار هر کسی نیست 

چون احضار روح برای اون روح اذیت داره اینکارو انجام نمیدن حتی آنهایی که توانایی دارن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبکه یک فیلمای که راجب جن وشیطان و ....ماه رمضان پخش میکنه....خب یه فیلم با مزه ی چیزی بزارن

سرمون درد گرفت

خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😌برای رسیدن به موفقیتم یک صلوات مهمانم کنید.💖 خدایا حرام کن بر دل ما اندوه دنیا را🤗
نه فکر نکنم، روح خود کاویانیه که کمکشون میکنه...  البته خودش احضار میشه چون کار داره

ن بابا احضار کار هر کسی نیست فقط ادمای خیلی پاک میتونن اینکارو کنن حالا میبینین پیش بینیم درس در میاد.

خوب تو فیلمم گفت کار هر کسی نیست 

دقیقا.. 

روح کاویانی خودش میخواد که میاد... امشب که دیدی مینو خانم گفت نتونستم احظار کنم در صورتی که احظار شد.. چون اصلا مینو این کاره نیست.. خود کاویانی میخواد بیاد و حرف بزنع

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
شبکه یک فیلمای که راجب جن وشیطان و ....ماه رمضان پخش میکنه....خب یه فیلم با مزه ی چیزی بزارن سرمون ...

واقعا  

سلام 😎                                                                    سه سال خواننده خاموش بودم 😌☺️😝.                        تاپیک های عکس و جنجالی تگم کنید. با تشکر 🙃  😉         https://harfeto.timefriend.net/16210918350284 هرچی میخوای بگو ناشناس برام میاد 😶
کلا بازی بازیگراش چندشه صداشون چرا اینجوریه😂

موجضجوعش خیلی خوبه ولی هم فیلمنامه بده هم بازیگراش یکیشون که می‌ره بالا منبر دیگه پایین نمیاد مکالماتشون خیلی طولانی و چرته

ن بابا احضار کار هر کسی نیست فقط ادمای خیلی پاک میتونن اینکارو کنن حالا میبینین پیش بینیم درس در میا ...

کاویانی اصلا احظار نمیشه که 😂😐🚶🏻‍♀️

خودش میاد، خدا به روح های مومن و پاک این قابلیت رو میده که با اطرافیانشون رابطه داشته باشن و کارهاشون رو انجام بدن 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
خوب تو فیلمم گفت کار هر کسی نیست  چون احضار روح برای اون روح اذیت داره اینکارو انجام نمیدن حتی ...

اصلا وقتی یه انسان میمیره ارتباط ش به طور کل با این دنیا قطع میشه؛به هیچ عنوان روح اجازه برگشت به دنیا رو نداره 

کاربری سومم   
دقیقا..  روح کاویانی خودش میخواد که میاد... امشب که دیدی مینو خانم گفت نتونستم احظار کنم در صو ...

ندیدم امشبو من به خاطر بچه هام وقتی خوابن میبینم 

دیگه ول کن نیستن😂

من همونیم ک هیچوقت باور نمیکردم مامان بشم همونی ک شوهرم ب بچه ای محبت میکرد از حسادت دق میکردم همونی ک دیگه امید ب بی بی چک زدن نداشتم دیگه  خیال بافی نمیکردم ک بچم تو بغلم باشه همونیم ک امیدم ته کشیده بود درست وقتی ک نا امید شدم درست وقتی ک دیگه بریدم برام معجزه شد اره من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد😍 الان دخترم ۲ سال و نیمشه  نا امید نشین
اصلا وقتی یه انسان میمیره ارتباط ش به طور کل با این دنیا قطع میشه؛به هیچ عنوان روح اجازه برگشت به دن ...

ارواح مومنین اجازه دارن آدم های عادی نه

ارواح اگه تو دنیا کار داشته باشن مثلاً کار نا تموم خیلییییییی راحت میتونن برگردن

اما نه دقیقا تو اتاق احضار که پر از علامت شیطانی بود اگه کار داره همه جا میتونه بیاد حتما باید بیاد تو اتاق احضار که اینا پول بریزن به حساب مینو خانوم  و همچین کارای گمراهی ای بعدم هر روحیم انقد راحت نمیاد بره فکر میکنم ،کامرانی هم که مقرب درگاه خدا نبود