2777
2789
دقیقا..  روح کاویانی خودش میخواد که میاد... امشب که دیدی مینو خانم گفت نتونستم احظار کنم در صو ...

ن بابا کامرانی نیست که شیطانه میخاد دخترارو به سمت این کارا بکشونه اگه کامرانی باشه نمیتونه مثلا تو خواب یا یه جای دیگه بیاد حتما باید تو اتاق مینو بیاد شیطانه حالا کی گفتم💀💀

اغما .او یک فرشته بود.

اون حسن گلاب 

مدینه....همشون مضمونشون یکیه....جن وپری هم شده فیلمای ترسناک ما

خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😌برای رسیدن به موفقیتم یک صلوات مهمانم کنید.💖 خدایا حرام کن بر دل ما اندوه دنیا را🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا وقتی یه انسان میمیره ارتباط ش به طور کل با این دنیا قطع میشه؛به هیچ عنوان روح اجازه برگشت به دن ...

نه اگر اعمال پاکی داشته باشه، اجازه ارتباط داره... 

برای رسوندن خبری یا اتفاقی.. 

گاهی هم تو خواب میان و اعلام میکنن.. 

توی کتاب آن سوی مرگ یه خانمی میگه من چند دقیقه مردم و زنده شدم. از اون روز قدرت دیدن ارواح بهم داده شده.  

بعضی هاشون هم چیزای ماورایی میبینن

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
اغما .او یک فرشته بود. اون حسن گلاب  مدینه....همشون مضمونشون یکیه....جن وپری هم شده فیلمای تر ...

خوب این ها بیشتر به فرهنگ و اعتقادات ما میخوره موضوعش 

وگرنه فیلمهای ترسناک خارجی هیچ دلیل و توضیحی نداره فقط سکانس ترسناک داره با گریم ترسناک مثل فیلم حلقه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ن بابا کامرانی نیست که شیطانه میخاد دخترارو به سمت این کارا بکشونه اگه کامرانی باشه نمیتونه مثلا تو ...

آره این که ممکنه شیطان یا جن باشه.. 

اما حسم میگه خود کامرانیه که میخواد کمک کنه. 

چون توی فیلم راجب اون خاستگار که قراره مائده رو گول بزنه و داداش زهره هم گفته شدع😕

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

یک نفر توضیح بدهد برای ما جن موکل که بود و چه کرد؟ 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
کاویانی اصلا احظار نمیشه که 😂😐🚶🏻‍♀️ خودش میاد، خدا به روح های مومن و پاک این قابلیت رو میده که ...

ن کامرانی خیلی مومن و پاکه شیطانه فقط تو اتاق مینو میاد که بگه کار مینو خانمه احضارش میکنه میخاد بیان به این سمت و اینکار ترویج بشه.

فقط یه جوری بگین پشمهایم نریزه 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
به نظرت فیلم سازا به این چیزا اینقدر دقت میکنن 😂😂😂

آره، کارگردانش گفته از تمام علامت های شیطان پرستی به صورت هوشمندانه استفاده کردیم

موکل مامور انجام کاریه.یعنی مثلاً وقتی یکی واست دعا میگیره اون خود به خود عمل نمیکنه مثلاً دعای جدایی از شوهر یه جن موکل میاد تو یا شوهر رو نسبت به اون یکی سرد می‌کنه یا مثلاً یکی دعا می‌نویسه که یه موکل همه جا ازش محافظت کنه و مراقبش باشه

نه اگر اعمال پاکی داشته باشه، اجازه ارتباط داره...  برای رسوندن خبری یا اتفاقی..  گاهی ه ...

عزیزم من اعتقاد ندارم🌹به نظرم هیچ آدم پاکی تو این دنیا وجود نداره هر کسی حداقل یه گناه انجام داده که خودش از اون خبر نداره؛و روح ها به این دنیا بر نمیگردن مگر روز قیامت 

اون خانم هم احتمالا مثل مدیوم ها توهم میزنه 

کاربری سومم