2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم، روح خود کاویانیه که کمکشون میکنه...  البته خودش احضار میشه چون کار داره

اره  منم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من اصن فیلمشو نگا نمیکنم قشنگه؟

نه بابا خیلی‌ چرته

خودشون هم گفتن بیشتر جنبه ی معرفتی داره

تا حالا هیچچچچ صحنه ی حتی نسبتا ترسناکی نداشته

بازیکراشم همه تازه کارن و خوب بازی نمیکنن.. سوتی هم زیاد دادن تو فیلم

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   
من اصن فیلمشو نگا نمیکنم قشنگه؟

عیی بد نیست اما دربرابر خارجیا هیچه میخان هیجانش بدن بازیگراشم آبکی بازی میکنن ولی درکل بد نیست نگاش کن چون هرشب این موقع نقدش تو نی نی سایته جا نمونی😂

جنه  اصلا مقوله ای به نام احضار روح نداریماونها جن هستن که احضار میشن بعدم دیگه نمیرن  ت ...

چرا احظار روح داریم اما با شرایطی خاص که تو فیلم گفت حرامه... 

اما گاهی روح مرده ها خودشون به صورت دلبخواهی به خاطر کارهایی که دارن احظار میشن 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
نه بابا خیلی‌ چرته خودشون هم گفتن بیشتر جنبه ی معرفتی داره تا حالا هیچچچچ صحنه ی حتی نسبتا ترسناکی ...

چون محصول ایرانه چرته میدونم ایران اصن تو ساختن فیلم ترسناک مهارت نداره واسه همین رغبت نکردم ی قسمتم ببینم

🖤erfanam🖤

احتمال میدم شیطان باشه،چون شیطان هم  کامل اطلاع داره به ذهنیت افراد،  یادتون باشه شیطان خودش رو میتونه شبیه به هر شخصی و هرشئ بکنه،

شیطان خودش رو شبیه به روح کامرانی کرده،

برای جهنمی کردن دخترها....

حالا هم اگر می بینید شیطان توی اون اتاق خودش رو شبیه به کامرانی کرده،چون میخواد اون دخترها،ایمان بیارن به کار فالگیری و احضار