2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز

302 بازدید | 33 پست

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب نی نی یار عزیز 20 دقیقه پیش کاربری منو تعلیق کردین آخه دلیلتون اصلا منطقی نبود با این حال ازتون معذرت می خوام خواهش می کنم کاربریم رو برگردونین

@mgcidvkfc

کاربر چند بار ترکیده mgcidvkfc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ده تاپیک اخر منو بخونین متوجه میشین دلیل قطعتون رو

ببخشین معذرت می خوام آخه من هیچوقت داخل همچین تایپک هایی نمی رفتم این دفعه اینجور شد

باشه تو تماس با ما بگین فعال میکنن تماس با ما | لینک

من این همه ازتون دارم معذرت خواهی می کنم چرا کاربری منو بر نمی گردونین تماس با ما هم الکی هسته هزار بار ازشون درخواست کردم

من این همه ازتون دارم معذرت خواهی می کنم چرا کاربری منو بر نمی گردونین تماس با ما هم الکی هسته هزار ...

سلام عزیزم دیگه دست من نیست اخه گفتن هر کس قطع میشه فقط تماس با ما باید فعال کنه وگرنه من همون دیروز فعالتون میکردم همون یک بار که گفتین نمی دونستین و عذرمیخوام از نظر من کافی بود

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم دیگه دست من نیست اخه گفتن هر کس قطع میشه فقط تماس با ما باید فعال کنه وگرنه من همون دیروز ...

خب تماس با ما هم الکی هسته هزار بار گفتم ولی هیچ کاری نمی کنن

باشه تو تماس با ما بگین فعال میکنن تماس با ما | لینک

نی نی یار جان توی خصوصی هم ازتون پرسیدم ولی انگار ندیدین

تکلیف این امضاهای سیاسی که میذارن و مرگ بر فلان و فلان کشور میدن چیه

یا از شخص سیاسی حمایت میکنن

اینا اخطار نداره؟

دیش دیری دیرین ماشالا💃