2777
2789
عنوان

اخهههه سوپ غذاستتت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 75 پست

من اصلا با شما نبودم دوست عزیز

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم نباید در این‌زمینه الان اطلاع رسانی کنی! قبح روزه نگرفتن ریخته میشه. قیامت بدهکار میشی.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6285483/کیا-روزه-هستن

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
وای خدا چقدر بعضیا فضولن اخه به تو چه کی روزه میگیره کی نمیگیره تو همه چی دخالت میکنن اه اه

هر تاپیکی بزنی یکی هست ک فضولی کنه انقد بدم میاد از اینجور ادما

به یک"بیا بغلم ببینم چته تو" نیازمندیم:)
تو مشکلت چیه😐 گیر میدی چرا روزه نمیگیری، کم میاری میچسبی ب موضوعات چرتو پرت😐 اصن دوس داشتم نگیرم ...

من والا توهین و بی احترامی تو مرامم نیست.

یعنی همونجور که اطاعت خدا رو میکنم

به خودمم اجازه بی ادبی نمیدم.

لازم دونستم بهت بگم یه عده زیادی اینجا روزه ان. قبح شکنی نکنید.

نی‌نی سایت هم اگه واقعا قانون داره باید زیر نظر قانون ج. ا 

از زدن چنین تاپیک هایی جلوگیری کنه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

ادب رو رعایت کن عزیزم

هر کس کلامش نمایانگر شخصیتشه

من والا توهین و بی احترامی تو مرامم نیست. یعنی همونجور که اطاعت خدا رو میکنم به خودمم اجازه بی ادب ...

عزیزم ارشادتو کردی، بیا برو

نی نی یار که ادمین سایته میگه تو اعتقادات بقیه دخالت نکنید بعد این تندروها بیخیال نمیشن😐

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
پست کاربر دختر نی نی یارو ریپ زدی بعد میگی با شما نبودم😂😂😂

از اول من هیچ‌کس رو جز اسی ریپلای نکردم

ادب رو رعایت کن عزیزم هر کس کلامش نمایانگر شخصیتشه

تو با ادبی😐😐😐تو خوبی بابا تو حجت الاسلام

بیا برو خواهر من بیا برو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6285483/کیا-روزه-هستن

خودتون کامل بخونیدش