2777
2789

الان همه دارن گندش میکنن و از خونه های گرونتر میگن . ولی ... تو هر زمانی پول جمع کنی و طلا بخری و مدیریت نو پس انداز داشته باشی .. میتونی از محله های پایین تر خونه بخری . درسته یکم فرهنگ پایینه . ولی خب از بی خونه بودن بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم فوت شده ارث زودتر بهمون رسیدصدسال عمرپدرم باشه هنوز جوون هستن امیدیه زندگی دارن ،

من نگفتم کی بمیره کی نمیره ! اینکه پدرشوهر مرده و بچه هاش ارث گرفتن هم دلیل نمیشه بگی ارث پدر شوهر ! امثال پدر تو .. پدر شوهر بقیه هستن . درست نیس بفکر مرگ و ارث باشید

من نگفتم کی بمیره کی نمیره ! اینکه پدرشوهر مرده و بچه هاش ارث گرفتن هم دلیل نمیشه بگی ارث پدر شوهر ! ...

چ ربطی داره بهت اخه سرصبی گیر دادی بهش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من ک بفکر مرگ کسی نیستم برای ما ارث باعث شد صابخونه بشیم بعد ۸سال ...سوال کرد فرمول جواب دادم ارث ا ...

خخخخ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من نگفتم کی بمیره کی نمیره ! اینکه پدرشوهر مرده و بچه هاش ارث گرفتن هم دلیل نمیشه بگی ارث پدر شوهر ! ...

بابای من که همه مال و اموالش رو به نام بچه هایش کرده ،نظرش این بود که دوست دارم بچه هام تو جوانی به هر چی می‌خوان برسند فقط دوتا آپارتمان و یه مغازه واسه خودش موند

ارث زیاد . پولداری از بدو تو لد.گنج پیدا کردن.نزول کردن.با کازگری و دوهزار حقوق صب تا شبم بدویی نمیتونی برسی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

تو گ عقلت نمیرسه بهتره گیر ندی بمن ! پدر شوهر یکی دیگه گیریم پدر تو باشه . عروسه منتظر مرگش باشه تا ...

خخخ باز همین که توعقلت میرسه بسه.. دلت ازکجا پره اومدی اینجا عقده گشایی