2777
2789
عنوان

مادرشوهرو جاری🤔

1160 بازدید | 9 پست

مادرشوهرمو جاریم قهرن

کلا اخلاق مادرشوهرم بده با همه در میفته

منم باهاش قهرم

جاریم اینا خونشون تهرانه ما قراره بریم خونشون 

بعد دیشب مادرشوهرم زنگ زده بود ب شوهرم 

شوهرم گف ما فردا داریم میریم تهران 

گف واسه چیییی

گف میریم خونه داداش اینا

برگشت گف اخه برا چی میرید ؟؟؟؟؟

اینم گف مامان فک نکنم به شما مربوط بشه ما چیکار میکنیم کجا میریم

اونم گوشیو قطع کرد روش

خییییلی دخالت میکته تو زندگیمون

شوهرم دهنشو بست

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرت اطلاع میتونست نده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه گف فردا مارو ببر جاییاینم گف ما صب راه میفتیم تهرانبعدشم چرا باید پنهون کنیم؟

بحث پنهون کردن نیست من بدم میاد ب کسی بگم میخوام چ کنم یا نکنم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بهتره ک یوقتایی هم مث من مادرشوهر جاری ی تیم میشن خوردت کنن

اینام قبلا اینکارارو میکردن

ولی من خودمو قاطی تیم بازیشون نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از رفتارشوهرتم خوشم نیومد فقط پرسیده برای چی میرینیا نگین ک میخوایین برین یا گفتین منتظر سوالات ب ...

نه اخه ساده نپرسید ک دلیلشو بدونه

گف برای چی میرید؟؟؟با لحن عصبی

1
5
10
15
20
25
30
35
40