mira77 مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 71 پست بچه ها کیا زگیل تناسلیشون درمان کردن من میخام با جراحی سرپایی اطراف مقعدم هستش بردارم ولی میترسم خوب نباشه لطفا هر کی تجربه داره بگه 1400/02/02 | 10:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 یه قطره داد که میزدم خیلی می سوخت و خون مینداخت آبش مالیده میشد پخش شد اوه اوه
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 اصن خیلی درگیرم کرده خرداد هم عروسیمه اعصابم خورده نمیدونم لیزر کنم یا جراحی ببخشید ی سوال میپرسماز شوهرت گرفتی؟؟؟یا قبلشم داشتی؟؟ دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 ببخشید ی سوال میپرسم از شوهرت گرفتی؟؟؟ یا قبلشم داشتی؟؟ از شوهرم
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 از شوهرم ب شوهرت هیچی نگفتی؟ دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
قرمه،سبزی عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 2855 اوه اوه اگه بخوای من شمارشو میدم بهت خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 ب شوهرت هیچی نگفتی؟ نه خو چی بگم قبل من علائم ظاهری نداش انگار خودشو نشون نداده بود حتما دوره مجردی رابطه با کسی داشته یا استخر یا هر چیزی گرفته ک خودشو الان نشون داده
قرمه،سبزی عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 2855 اره تورو خدا بده اینجا نمیشه بیا خصوصی بدم خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
گیتاژ عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 52 برو دکتر زنان با یه پماد و یه قرص مشکلت حل میشه دوره داره دوره اش که تموم بشه خشک میشه ولی, جاش کمرنگ میمونه
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 نه خو چی بگم قبل من علائم ظاهری نداش انگار خودشو نشون نداده بود حتما دوره مجردی رابطه با کسی داشته ی ... ایمنی بدنتو ببر بالادکتر جباری گف اگ بفد از درمان تا ۲ سال دیگ زگیل نزنید ۹۰ درصد احتمال داره ک ویروس از یدنتون رفته یاشهاینو از س مقالع از سازمان بهداشت جهانی خونده بود دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 اینجا نمیشه بیا خصوصی بدم عزیزم دعوت به دوستیمو قبول کن
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 ایمنی بدنتو ببر بالا دکتر جباری گف اگ بفد از درمان تا ۲ سال دیگ زگیل نزنید ۹۰ درصد احتمال داره ک وی ... مرسی عزیزم از اطلاعاتی ک دادی❤
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 مرسی عزیزم از اطلاعاتی ک دادی❤ خواهش میکنم عزیزم دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
mira77 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 151 برو دکتر زنان با یه پماد و یه قرص مشکلت حل میشه دوره داره دوره اش که تموم بشه خشک میشه ولی, جاش کمرن ... اخه ماله من بزرگه فک نکنم با قرص حل بشه دیگ.
گیتاژ عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 52 اخه ماله من بزرگه فک نکنم با قرص حل بشه دیگ. نه حل میشه نگران نباش فقط واگیرداره حواست باشه حتما برو دکتر تا دیر نشده وگرنه خودت اذیت میشی