2777
2789
عنوان

چرا تا اینموقع بیدارین؟

144 بازدید | 9 پست

اگه مشکل پوست مو و...

دارین بیاین اینستا دایرکت بدین بهتون مشاوره بدم😊صفر تا صد در کنارتون هستم کاملا رایگان

اینستام:

اگه هم خاستین قسمت سرچ خوده اینستا سرچ ایدی پیجو سرچ کنین که راحت تره

marshalo.beauty

فالو کنید لطفااا چیزااای خووووب داریممم

منتظرتونم دوست جونیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب بودم پریودم یهو حس کردم گند زده شده به لباسم رفتم دستشویی دیدم بله درست حس کردم حالا دیگه خوابم نمیبره دیشبم همین بلا سرم اومد😭

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
خواب بودم پریودم یهو حس کردم گند زده شده به لباسم رفتم دستشویی دیدم بله درست حس کردم حالا دیگه خوابم ...

خیییییلی بده خییلی

من ی بار صبح بلندشدم برم دستشویی عوض کنم وسط راه یهو طوری ریخت بیرون با فشار که تمامه لباسم ریده شد

درکت میکنم😣😣😣

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
خیییییلی بده خییلی من ی بار صبح بلندشدم برم دستشویی عوض کنم وسط راه یهو طوری ریخت بیرون با فشار که ...

باورت میشه از دیشب تا الان سه بار شلوار عوض کردم؟ خیلی وقت بود اینجوری نشده بودم خسته شدم😭

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
باورت میشه از دیشب تا الان سه بار شلوار عوض کردم؟ خیلی وقت بود اینجوری نشده بودم خسته شدم😭

میدونم خیییلی بده😣😥 اگر شدیده تافته مخصوص‌شب رو بکیر خیییلی بزرگ و خوبه کله شرت رو میگیره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
میدونم خیییلی بده😣😥 اگر شدیده تافته مخصوص‌شب رو بکیر خیییلی بزرگ و خوبه کله شرت رو میگیره

دو سه شب اول دو تا نوار میزارم بازم میزنه بیرون ، مرسی مهربون که درک میکنی😘