2777
2789
عنوان

سونو ان تی خواهرم گفتن مشکوکه کسی هس کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 51 پست

چدهفته هست  سقط فقد تا 19 هفته 6 روز اجازه میدن سلفری اگرمثبت باشه اجازه سقط نمیدن فقد باامنیو اجازه سقط میدن اونم جوابش یک ماه طول میکشه بیاد هزینه ازمایش اورژانیسی جدایه بگو اورژانسی میخاد ک 3 روزه جوابش میادصدرصد هزینشم من برج 12 رفتم 2 تومن شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲/۳بوده فک‌کنم

ببین ان تیش بالا نیست ریسک بینابینی که زدن صرفا به خاطر سن مادر زدن 

اگه تیغه بینی دیده شده که دیگه رسما مطمئن باش بچه سالمه 

با دکترش مشورت کنه احتمال ۹۰ درصد نمیفرسته آمینوسنتز چون آمینوسنتز یه روش تهاجمیه مگر اینکه سن جنین بالا باشه 

احتمالا میفرسته nipt که فقط آزمایش خونه ، نمونه خون رو میفرستن خارج از کشور ، بین ۲ تا ۳ هفته طول میکشه تا جوابش رو بدن هزینه nipt یا سلفری وابسته به دلاره و تو یک ماه گذشته حدود ۳۶۰۰ تا ۴ میلیون بوده

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
من برج 12 امنیو دادم ازازمایشگاه پرسیدم تاچندوقت اجازه سقط دارم گفت 19 هفته6 روز ک خداروشکر جواب امن ...

من همین الآنم درگیرشم گلم 

تا پایان ۱۹ هفته که دقیقا میشه ۱۸ هفته و ۶ روز فدات بشم

خدا رو شکر که نی نیت سالمه😘

پسرتم ببر گفتار درمانی خوب راه تشخیصشم اینه یعد دو ماه کلمه بگه  پسر من که معلول بود دو سالشم ...

الان همکاری نمیکنه ببرم یه چن تاکلمه میگه بردم دکتر میگه اگه یه کاری که میخایین رو انجام میده درکش بالاس البته ژنتیکی هم هس اخه خودمم دیرحرف زدم 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
باردارین خدای نکرده نی نی مشکل داره 

آره گلم باردارم 

امروز میشم ۱۸ هفته 

والله ۱۷ اسفند ، سونوی nt دادم که ان تیش بالا بود و ۳.۹ بود 

فرستادنم برای micro array چون خوردم به تعطیلات ۱۶ فروردین نمونه دادم 

۵ روز بعد گفتن جنین ۹۵ درصد سندرم تریزومی ۱۸ داره ، گفتن باید تست فیش بشه ، micro array رو کنسل کردن، فیش انجام دادن که گفتن جواب دوم با اول مغایرت داره ، گفتن به خاطر مغایرت باید کشت بدیم، کشت دادن ،حالا امروز با کلی بدبختی پیگیر شدیم گفتن جواب کشتم تایید نکرده ، گفتن باید micro array رو ادامه بدیم ، نهایتا پاسمون دادن به اواسط هفته آینده😐

این چه حرفیه  اون بچه کاملا سالمه  ریسک متوسط که اصلا ریسک حساب نمیشه  بعدشم بالای ...

یکم میترسن عددش ۲/۳ فک کنم باشه نه نسبتی نداره یه پسرسالم هم داره

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
الان همکاری نمیکنه ببرم یه چن تاکلمه میگه بردم دکتر میگه اگه یه کاری که میخایین رو انجام میده درکش ب ...

خب به خوتون مربوطه

وگر نه پسز منم همه چیزو متوجه میشد نمیتونست بگه

پدرشم دو سال و نیگی حرف زده

سلامت باشه