2777
2789
عنوان

قرعه کشی خونگی

169 بازدید | 27 پست

به نظرتون میصرفه 7 نفریم ماهی 2 تومن میشه 14 تومن من امروز عضو شدم خانوادگی مطمئنه 

به نظرتون به اسم دخترم هم بنویسم پول اونو شوهرم بده

و اینکه من یکم دیر خبر شدم نفر اول مدیر پول رو برداشته الان میگه 4 تومن باید بدی این ماه به نظرتون بهش بگم هر موقع اسم من در اومد تو اون ماه پول نده یا جور کنم ماه قبلم بدم دوستان لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم 🙏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره حتما شرکت کن خیلی خوبه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
من همیشه نفر آخر میشم خیلی بدهتا به اسمم دربیاد طلا کن فیکون میشهپول جمع کنم حداقل اختیارش دست خودمه ...

آره درست میگی ولی با ماهی دو تومن که نمیشه طلا خرید الآنم با این اوضاع کنونی طلا 

من همیشه نفر آخر میشم خیلی بدهتا به اسمم دربیاد طلا کن فیکون میشهپول جمع کنم حداقل اختیارش دست خودمه ...

خب نفر آخر بشی بده ، میشه گفت ضرر خالصه

ولی اگ جزو نفرات اول یا وسط بشی خیلی خوبه

یجورایی پس اندازه دیگه

خب نفر آخر بشی بده ، میشه گفت ضرر خالصه ولی اگ جزو نفرات اول یا وسط بشی خیلی خوبهیجورایی پس اندازه د ...

به نظرت برای دخترم هم بنویسم باباش پولشو بده خودمم یواشکی بنویسم شوهرم نفهمه؟؟