2777
2789
عنوان

سونو ان تی خواهرم گفتن مشکوکه کسی هس کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 51 پست
یکم میترسن عددش ۲/۳ فک کنم باشه نه نسبتی نداره یه پسرسالم هم داره

من همین جا هر چی بخوای گرو میرارم که بچش سالمه 

بگو اصلا نگران نباشه 

ببین من تو این راه پیر شدم 

دیگه خودم یه پرینانتالم😁

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم باردارم  امروز میشم ۱۸ هفته  والله ۱۷ اسفند ، سونوی nt دادم که ان تیش بالا بود و ...

حتما سقط کنزن این از خدا بیخبرا هر کاری میکنن جمعیت بره بالا

برین پیش متخصص حاملگی پر خطر

ببین ان تیش بالا نیست ریسک بینابینی که زدن صرفا به خاطر سن مادر زدن  اگه تیغه بینی دیده شده که ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم اسکرین گرفتم جواباتونو بهش نشون بدم

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
فک کنم ۱۳ هفته س

چون وقت داره آمینو نمیفرستن 

اگرم خواستن بفرستن بگه میخوام nipt بدم 

آمینو ۱درصد احتمال سقط داره ولی nipt نداره 

چون احتمال مشکل بچه هم پایینه ریسک نمی کنن 

خواهر من سر بچش ریسک بینابینی بود اصلا نه آمینو داد نه سلفری الآنم پسرش ۷ سالشه و سالم

خب به خوتون مربوطه وگر نه پسز منم همه چیزو متوجه میشد نمیتونست بگه پدرشم دو سال و نیگی حرف زده سل ...

مرسی گلم همچنین،باید یکبار اولین جلسه گفتاردرمانی رو ببرم ببینم همکاری میکنه

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
آره گلم باردارم  امروز میشم ۱۸ هفته  والله ۱۷ اسفند ، سونوی nt دادم که ان تیش بالا بود و ...

عزیزم انشاالله نی نی سالمه اما اگرخدای نکرده جوابش مثبت شد دکتر ب من گفت ب یک دکتر سونو پول بدین ک هفته تو کم تربزنه برای سقط ...ازدواجتون  فامیلی هست

حتما سقط کنزن این از خدا بیخبرا هر کاری میکنن جمعیت بره بالا برین پیش متخصص حاملگی پر خطر

عزیزم 

اینا نمی تونن همچین کاری کنن 

من دارم میلیونی خرج میکنم که مطمئن باشم سالمه اگر بهم بگن سالمه و مشکل داشته باشه حق قانونی دارم که غرامت بگیرم ، هیچ وقت اعتبارشون رو لکه دار نمی کنن

اینا جنیین سالم رو شاید شک کنن از بین ببرن ولی امکان نداره جنین مشکل دار رو تایید کنن

منم دعا می کنم دختر گلم سالم باشه و حفظش کنم

ممنونم از راهنماییت عزیزم اسکرین گرفتم جواباتونو بهش نشون بدم

بازم اگه سوال داشتی ، ریپلای کن حتما میام جواب میدم 

فقط بهش بگو اصلا نگران نباشه 

خدای اون بچه خیلی بزرگه 😍

نوشتم که گلم تیغه بینی جنین رو بهش میگن ان بی

بله ممنون متوجه شدم. همون nose blade فکر کنم. ولی یه بار پرسیدم فقط. جواب هم دادین لایک کردم

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
عزیزم انشاالله نی نی سالمه اما اگرخدای نکرده جوابش مثبت شد دکتر ب من گفت ب یک دکتر سونو پول بدین ک ه ...

نه ، هیچ نسبتی با هم نداریم 

آزمایشگاه داره برای چهارمین بار تست انجام میده که مطمئن جواب بده 

امروز دکتر به من گفت شما ته زمینه ذهنت داشته باش که مشکل داره ، نخواست امیدوارم کنه ولی به شوهرم گفته بود خبر خوب براتون دارم احتمالا سالمه

سونوی آنومالی هم رفتم ، یه جای خیلی خیلی دقیق ، سونوگرافیستم گفت که هیچ چیز غیرطبیعی نداره 

بازم توکلمون به خداست ، هر چی خدا بخواد 

آزمایشگاه گفت ما سن بارداریتون رو در نظر داریم و سعی می کنیم جواب رو به موقع بهتون برسونیم

انشاالله که کار به اونجاها نرسه😊