2777
2789
عنوان

تمایز بین جاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 48 پست

بزار وقتی زنگ زدن کارت داشتن ،بگو به جاری جون بگید کباب خورده هضم شه 😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری به پدرشوهرت نداشته باش اینو به شوهرت حالی کن شما هم بیرون رفتنی خودتون کباب بزنین استوری کنین خاندان شوهر ببینن موقع کار هم هر وقت گفت امروز فردا کن الان بخوای بگی تمایز قائل میشین میگن حسودی میکنه دیدم که میگم .

خب شوهرم هوام ندارع که باید خودم دست بکار بشم 

پیام دادن و مستقیم به زبون آوردن  و  خط و نشون کشیدن و گلگی کردن  راهش نیست

همیشه یه جوری رفتار کنید  که   احترام خودتون و همسرتون حفظ شه   نه اینکه  نقطه ضعف  دست کسی بدید  که راهشو یاد بگیرن  که چطور می تونن  مکدرتون کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بگو لطفا بهم پیام بدید، فکر کنم گوشیم ایراد پیدا کرده

بعد که sms رسید، در جواب بگو نه گوشیم سالمه، فکر میکردم واسه فردا بهم پیام دادید بهم نرسیده

نگو اصلا پیام ندادید. البته اگرم میگفتید بیام، بخاطر کرونا نمیتونستم، ممنون که اصلا نگفتید

با عروس جدید خوش بگذره

کاری به پدرشوهرت نداشته باش اینو به شوهرت حالی کن شما هم بیرون رفتنی خودتون کباب بزنین استوری کنین خ ...

پدرشوهرم تقریبا یه جورایی نسبت به بقیه هواسش به من هست حالیش میشه بگم شوهرم هم پایه نیست اونانباشن اب نمیخوره

شیوا
پدرشوهرم تقریبا یه جورایی نسبت به بقیه هواسش به من هست حالیش میشه بگم شوهرم هم پایه نیست اونانباشن ا ...

پس به قول دوستمون همون موقع زنگ بزن به پدرشوهرت حال و احوال کن بگو جای من خالی اتفاقا شوهرمم نبود دلم بد گرفته بود 

به نظرم باید باهاشون یکم سر سنگین رفتار کنی انگار که برات مهم نیست توهم با شوهرت برو بیرون استوری بز ...

اقا شوهرم پایه نیست هییییچ تعصبشونو ول نمیکنه 😔

شیوا