2777
2789

شده بود گاااااهى خيلى كم...

ولي الان چند وقته دائم اينجوريم همش احساس ميكنم چيزي رو پوستمه زير لباسمه ولي هيچي نيست..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗

دقیقا الان مثل همیم🤕

زیر پوست بدنم میسوزه یهو خیلی بد

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

پتاسیم بدن تو چک کن

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

ره منم اونجوریم.تونت دیدم ی مشکل یا چیزی تو بدن کم هست یا از کبد چربه دقیق یادم نیس ولی  

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️