2777
2789
عنوان

حس عجیب من ..کمک😔

104 بازدید | 9 پست

خانوما من خیلی عادت بدی دارم راهنماییم کنین چجوری این عادتمو بزارم کنار

من وقتی وسایلام یعنی لباس لوازم ارایش وسایل خونه هرکدوم از وسایلام اگه یه ذره عیب برداره حتی اگه عیبش درست شدنی هم باشه اما من کلا حس بدی نسبت به اون چیز پیدا میکنم همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینم لطفا بگین چیکار کنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل آرمان گرایی داری و همه چیزو پرفکت و کامل میخوای. من سررشته ندارم, سرچ کن ببین برای رفع این حالت چه کارایی باید انجام بدی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چی بزنم تو نت

درمان کمال گرایی

درمان تمام خواهی

درمان پرفکشنیسم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃